algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Govern insòlit

El Partit Socialista en el Congrés dels Diputats ha fet una pregunta al Ministeri de l'Interior per saber si Carlos Delgado té llicència d'armes per a la caça major. Com que el conseller de Turisme no volgué respondre la setmana passada aquesta pregunta de la premsa, els socialistes han decidit fer-la allà on pertoca.

Tanmateix, correspondria al president del Govern preguntar a Delgado i informar l'opinió pública -abans que ho faci el Ministeri- que el conseller tenia tots els permisos en regla. Però el president no ho ha fet, segons explicà ahir el portaveu Rafel Bosch, que tampoc no sap res del cas i remet la premsa al conseller, que continua sense voler contestar.

Davant l'opacitat d'un conseller que no respon i un Executiu que no demana, és de suposar que Delgado té tots els papers en regla. I és que si no és així, la seva irresponsabilitat es transmet al president del Govern, que l'ha mantingut en un càrrec del qual hauria d'haver dimitit com féu l'exministre Bermejo davant una situació similar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.