algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Bauzá no defensa Balears

L'ofensa de Madrid a les Balears, arrossegant sense mirament la nostra comunitat a la coa de les inversions estatals, té un responsable per sobre de tots: Bauzá. És cert que Aguiló, el seu vicepresident econòmic, ha mostrat en repetides ocasions incompetència, però això no basta per explicar una estafa per part de Moncloa que ofega encara més un arxipèlag que té la xarxa empresarial molt ferida i un índex d'atur tercermundista.

Si s'ha arribat a aquesta situació, és perquè el president balear no ha donat la cara en el seu moment pel seu poble. Balears ha rebut una gran bufetada. Una més. És el senyal més clar que continuarà l'espoli fiscal, a palades, sense vergonya. És la més flagrant evidència que Madrid no té interès a compensar un territori perifèric que per a ells just és un bon negoci. L'oposició reaccionà ahir amb duresa, però davant la impassibilitat cínica de Bauzá poc útil serà si no s'apel·la a la capacitat de mobilització i protesta de la societat civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per csv, fa mes de 11 anys

En Bauza nomes defensa el que li conve, o sigui un carrec a Madrid.
Amen amen com l'escola

Valoració:7menosmas
Per xim, fa mes de 11 anys

Sabeu que al telèfon d'incidències de la Targeta Ciutadana de Palma, el 902-196-228 no hi ha ningú que et pugui atendre en Català??

ho hauríeu d'investigar....

Valoració:9menosmas
Per ALM, fa mes de 11 anys

La capacitat de mobilitizació i protesta de la societat civil és l'unica cosa que podria ésser un poc efectiva, perquè les protestes dels nostres polítics de l'oposició són tan "light" que no fan efecte de res.

Valoració:6menosmas
Per Decebut, fa mes de 11 anys

Bauzá és un pirreuma.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente