nubes dispersas
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
16°

Avisos del Govern

El Govern balear instà ahir consells i ajuntaments a complir amb l'objectiu del dèficit i, en conseqüència, a mantenir a retxa les reivindicacions dels treballadors públics. El conseller portaveu utilitzà el to imperatiu: "Tots hauran de complir", "El Govern exigirà a les institucions que retallin", "Així no es pot continuar fins a l'infinit"... i posà "la intervenció" de la Comunitat com a càstig de l'incompliment. Rafel Bosch, fins i tot, va fer el símil que Europa vigila l'Estat; aquest, el Govern balear, i ell, les corporacions locals.

La situació és seriosa i sense l'ajuda de tots -de les institucions als funcionaris passant per tota la societat civil- serà molt difícil sortir-se'n, però el discurs imperatiu de Bosch no cerca complicitats.

Així mateix, ningú no sap què significa que l'Estat "rescati" una autonomia, i més encara quan el Cercle d'Economia ha demanat aquest "rescat". Advertir que les Balears seran "rescatades" no espanta ningú, llevat, potser, del mateix Govern. I és que difícilment l'espoli al qual són sotmesos avui dia els ciutadans illencs pot veure's més incrementat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.