algo de nubes
  • Màx: 12.18°
  • Mín: 7.77°
12°

Cau la recaptació

El Govern Bauzá no amaga la seva preocupació per la caiguda de la recaptació dels tributs cedits, com ara el de transmissions o el dels actes jurídics documentats. Entre gener i març, la xifra acosenguida ha baixat prop de dos milions respecte de l'any passat. No podia ser d'una altra manera mentre no es facin esforços per reactivar la inversió i la iniciativa.

En l'actualitat, no existeixen les condicions objectives mínimes per animar els ciutadans a crear negocis o a adquirir nous béns. La conseqüència és que es recapta menys i, per tant, són necessaris més retallades per poder pagar el deute públic. Tot el que no sigui impulsar fórmules de reactivació, imaginatives i que creïn il·lusió, encara que hi hagi pocs recursos, és rodolar dins el pou. Sorprèn que l'Executiu Bauzá no reaccioni. La inoperància va en contra seva i de la societat. Ofegat pel pessimisme i obsessionat per les tisores, no comprèn que ha de reimpulsar a qualsevol preu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escoltava, fa mes de 11 anys

aquest govern es desastros, heu fa tot malament, pero esta vist que les persones no li importen gens es ben hora de ferlos front en força, sa veritat es que no es mereixem aquesta inoperancia, aquets que els votaren la care els hauria de caure de vergonya, més a mes no se poden fiar de res del que diuen tot son mentides, haurien de dimitir per incompetents.

Valoració:4menosmas
Per Joan, fa mes de 11 anys

I que esperen

Som un dels afectats per l'impagament del Govern del senyor Bauzá als assesors de competències profesisonals. A un centenar llarg de professionals ens han fet un curs de formació de 60h per tal de fer una feina que en el meu cas està valorada en mil euros (segons el BOIB). Mil euros que ara diuen no em pagaran.... Com he de confiar en el Govern?.
Ara mateix he decidit no gastar ni un euro més del necessari i em planteig seriósament treure els pocs diners que tenc del banc.
Si aquest Govern és incapaç de generar confiança hauria de començar a plantejar-se la dimissió i les eleccions anticipades.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente