cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

El repte d’Armengol

El PSIB ha optat aquest cap de setmana per un canvi tranquil, per no rompre del tot amb el passat, que l'ha duit a governar però també a les recents derrotes electorals. Ara, la nova secretària general, Francina Armengol, té un repte important per davant: unir un partit que s'ha mostrat dividit en el seu 12è congrés, tornar a connectar-lo amb un sector de l'electorat que li ha girat l'esquena i configurar una alternativa creïble al Govern del PP amb vista al 2015.

No ho tindrà fàcil. No podrà caure en la temptació de fer una oposició radical, de pancarta, perquè el PSIB ha governat i ha pres decisions, perquè la gent no entén que avui li diguis blanc i demà negre. Haurà de fer una oposició útil, oferir-se a pactar les qüestions d'Estat i plantar cara quan l'Executiu del PP prengui decisions que afecten la columna vertebral del seu ideari, que és també el de molts ciutadans de les Illes. I, sobretot, haurà de capgirar la sensació de resignació que sembla haver-se instal·lat en una bona part de la població.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Clara, fa mes de 12 anys

El repte, no el té Armengol sinó la societat de les Illes Balears que ha de trobar una alternativa al ppsoE, ja que aquests no fan més que mirar per uns interessos que estan situats fora de les nostres illes. La causa és que responen a les ordres donades per la seva seu central, ubicada a Madrid.

Valoració:3menosmas
Per Belleruga, fa mes de 12 anys

Jo pens que n'Armengol té força per liderar una oposició contundent front a un Pp que vol acabar amb aquest país nostre com l'hem conegut fins ara, i per plantar cara al Pp necessitam un PSOE que sigui PSIB i que sigui fort.

Valoració:-5menosmas
Per xim, fa mes de 12 anys

ho hauríeu d'investigar...

http://www.racocatala.cat/noticia/28120/policia-torna-denunciar-persona-parlar-li-en-catala

Valoració:1menosmas
Per Marian, fa mes de 12 anys

Siguem francs: qualcú creu que una dona com Francina Armengol serà capaç de redreçar el rumb d'una barca que va a la deriva fa anys? El PSOE -i la seva sucursal illenca- deixarà de ser monàrquic, burguès i espanyol unitarista? Quin canvi podem esperar d'Armengol, si fa part del sistema que ens està oprimint?

Valoració:0menosmas
Per Clara, fa mes de 12 anys

La dona predica per la ràdio que hem de reclamar a Madrid el que ens deu.
I no és el seu partit el primer que va negar a les Illes Balears doblers que els corresponien, exemple: fons de compensació???

Senyora, aquest discurs en boca de psociatEs (i assimilats) i peperos NO té credibilitat.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente