algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

El Consell a mossèn Alcover

Després que Antoni Pastor plantés cara a Bauzà pel menyspreu del català a la Llei de la funció pública, el Consell de Mallorca procura tenir detalls amb Manacor, per tal de deixar el batlle sense arguments crítics. El Consell es farà càrrec de les despeses de l'hipòdrom, una antiga aspiració mai satisfeta. I també es posarà al davant dels actes commemoratius del cent cinquantè aniversari del naixement de mossèn Alcover.

La tàctica és més vella que el pastar. Primer la pastanaga i, més endavant, la garrotada. Però parlem del present. I d'Alcover. Joan Rotger va viatjar a Manacor comissionat per la seva presidenta, amb ordres estrictes de donar llum verda a un programa prou generós com per a demostrar a tothom que el PP fa país. De la primera presa de contacte tothom en va sortir satisfet. Les discrepàncies vindran ara, en el moment de dissenyar els actes.

Perquè si han de passar pel sedàs del Sirculo Baleá com hi ha passat la Llei de la funció pública, ja en podem avançar el contingut. Una missa rociera a Santa Cirga, una conferència de Jiménez Losantos titulada Del padre Luis Fullana a mossèn Alcover amb la noble finalitat de donar canya a Catalunya, i un homenatge a la bandera espanyola de Calvià, amb falangistes i tot com ens va acostumar Delgado.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rosella, fa mes de 12 anys

Ai, si n'Alcover fos viu, no sé si li faria gràcia un homenatge si ve d'una gent que es vol carregar allò pel que ell va treballar durant tants anys.

Valoració:4menosmas
Per unquescoltava, fa mes de 12 anys

quin oi que me fa aquest govern de les illes, a mi no me representen.

Valoració:12menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 12 anys

Aquests dies fa 80 anys que va morir mossèn Alcover, home de combat, català de Mallorca, apòstol de la llengua catalana.

Valoració:15menosmas
Per ALM, fa mes de 12 anys

Més val tot sols que mal acompanyats.

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente