cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Quedar-se al Llull

Una de les bones notícies que ens ha duit la crisi econòmica és la impossibilitat de la sortida de l'Institut Ramon Llull. El conseller Bosch ha assegurat que quedarem dins la principal entitat de promoció exterior de l'única llengua i cultura pròpies de les Illes Balears, i a la resta de l'entrevista publicada a la secció de cultura ahir es va veure que Bosch és un home que té unes limitacions pressupostàries extraordinàries.

En època de vaques magres, no es poden fer operacions d'enginyeria com la de crear un Institut d'Estudis Baleàrics per fer la guerra pel seu compte com en temps de Matas -ep, i sempre he pensat que l'IEB féu algunes coses molt ben fetes-. A banda d'això, no és el mateix entendre's amb CIU que amb els socialistes liderats per Maragall. Al cap i a la fi, CIU i PP estan condemnats a entendre's i quedar al Llull pot ser una estratègia per fer callar veus crítiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Castella a la brasa, fa mes de 12 anys

La llista dels privilegiats pel Llull, entre els quals hi ha Bennàssar, és tan raquítica com discreta, de manera que tampoc cal llançar les campanes al vol perquè el Govern cavernícola hagi decidit quedar-s'hi. Com sempre, Bennàssar pretén que combreguem amb rodes de molí. El Llull és una institució reaccionària, dirigida per un sectari pretenciós. De la mateixa manera que a alguns ens agradaria que desapareguessin els premis literaris, també ens agradaria que despareguessin les institucions culturals (un contrasentit en si mateixes).

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente