Ara que els diaris informen dels freqüents rebrots de xarampió, que s'expliquen per l'extensió d'aquests il·luminats que es neguen a vacunar els fills adduint motius "naturals" (posats a defensar la natura, res de més "natural" que la malaltia i la mort, no?, i res de més "artificial" que els antibiòtics), sobten les imatges inicials del documental produït per la BBC i dirigit per Peter Hoar (que havia versionat Doctor Who per a la televisió) Trencant motlles: la història de la penicil·lina (dilluns vespre al Cronos, del K3/33), que explica la llarga sèrie d'innovacions científiques que permeteren l'ús generalitzat dels primers antibiòtics, bàsicament obra d'Alexander Fleming i de l'australià Howard Walter Florey a través d'una investigació que es desenvolupà entre 1928 i la dècada dels 40.
Els fets reals (i encara més les imatges de les infeccions que devoren la carn dels malalts) convencen des de l'inici, però sembla que no a tothom. D'aquí a uns anys, podrem fer un documental paral·lel sobre la importància de les vacunes, que encara serà més contundent si aprofite, des d'ara mateix, per demanar la participació dels qui no hi creuen, en aquestes coses.
Gràcies, antibiòtics!
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de dbalears.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» dbalears.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).
Conec pares així. Per a ells, Jenner, Pasteur, Ferran, Salk (de la polio) etc. varen perdre el temps i el feren perdre als altres.