algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

No vagi per dit

53064

Fullets falsos
Ahir es repartiren per les cases de Sineu fullets com el que reproduïm a dalt. Membres de l'Obra Cultural asseguren que aquesta manipulació té totes les traces de provenir de l'extrema dreta. L'OCB emprendrà mesures legals per identificar-ne els autors. Sembla que hi ha gent molt interessada a encalentir l'ambient postelectoral.

Els "consellers" ja "despatxen"
Dins el PP es comenta que tots els qui han de ser consellers del Govern Bauzá ja saben quin departament ocuparan i que ja "despatxen" amb alguns dels qui seran els directors generals. De fet, dins el PP ja treballen abans de la presa de possessió d'un Bauzá que continua tan hermètic com sempre.

Lafuente es mou
Dins el PSIB també hi ha comenatris al voltant del misser José María Lafuente, veterà militant que fa temps que no té cap càrrec de responsabilitat. Es diu que ha començat a promoure "reunions" i que vol articular qualque tipus de moviment intern amb vista al pròxim congrés. Lafuente és de l'ala més espanyolista del PSIB-PSOE.

Canvi de secretària
La secretària del Jutjat d'Instrucció número 2 de Palma, del qual és jutge titular Juan Igancio Lope Sola, se'n va al Jutjat d'Executòries. Com se sap, Lope Sola també pensa partir al Jutjat de Violència contra la Dona. Hi ha molt de moviment pels tribunals aquests darrers temps.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.