muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

No vagi per dit

Una mare un poc molesta
El nou batle de Marratxí, Tomeu Oliver (PP), té la seva mare una mica empipada. És una senyora molt coneguda perquè regentava des de fa molts d'anys una perruqueria a Pòrtol, ca na Cantona. Troba que el fill no s'hauria de dedicar a la política, perquè "quan fas les coses bé, no t'ho agraeixen, i quan van malament, et cau el món a sobre".

Tradicions renovades
A Can Moix de Felanitx, un cau emblemàtic del barcelonisme, avui plantaran una pantalla gegant de 60 m2 per veure el Barça - Manchester. Les penyes dels pobles del costat (Campos i Santanyí) han convocat per feisbuc i serà gros. L'interès que s'ha despertat obligarà a tancar el passeig, que s'omplirà de cadires plegadisses, d'aquelles que fa 50 anys la gent emprava per anar a missa.

Pissarra popular
Les reiterades pintades al bou de Son Munar el fan mereixedor de ser considerat pissarra popular. És un mèrit més adequat que no declarar "patrimonio nacional" un símbol comercial que ha esdevingut un signe similar a la "gallina" franquista.

Vots en blanc i nuls
Els dirigents dels partits es demanen d'on han pogut sortir tants de vots en blanc o nuls en les eleccions passades (prop de 10.000 a les Balears). Es demanen quin és l'autèntic significat del vot en blanc. També se sap que entre els vots nuls hi havia inscripcions que deien 15-M.

Oferta del PP
El PP de Son Servera ha oferit la Regidoria de Cultura a Rafel Valls, que ha sortit elegit regidor per la coalició PSM-ERC. Valls, militant d'Esquerra, ha rebutjat l'oferta perquè no li agrada la política lingüística del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 12 anys

Si no saben quin és el misstage darrer els vots en blanc, és que són curts i ho haurien de deixar.

Si no saben que volen dir els vots nuls, és que diuen mentides i haurien de deixar-ho, per mentiders estugosos.

A Palma s'han triplicat els vols nuls. D'un 0,5 a un 1,5 i escaig.
Evidenment, molta de la gent de la plaça, els indignats, va anar a votar, molts d'ells per primera vegada (m'ho digueren, podien mentir, però no guanyaven res).
I es va notar.

Però ja està. Això són els vots nuls, una interrogant indesxifrable per als polítics, una cuca que els pica al cul durant un o dos i dies i llavors... màgia, ja no s'enrecorden del "missatge", siguin vots en blanc o nuls.

Valoració:-1menosmas
Per Força Barça, fa mes de 12 anys

L'altre dia un matemàtic em va dir tot el contrari... Balàfia, però no en tenc ni idea.

Valoració:-3menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

No, i es vot en blanc, pes fet de computar, perjudica ses formacions petites i si n'hi ha molts pot fer que qualsevol d'elles deixi d'entrar perquè no arriba an es 3 o es 5 %

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente