algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Obligats a reflexionar

El dilema que planteja cada jornada "de reflexió" és el mateix que el de cada setmana "santa": què passa?, les altres no ho són? Per no parlar de l'absurd de pretendre l'absència d'intromissions informatives en la reflexió. ¿El Crackòvia irònic amb les mourinhades que TV3Cat emeté ahir migdia (tapant la Fórmula-1) era neutral, o més aviat anticentralista i proautonomista? ¿I el Tendido cero, també al migdia, de la 2, no era clarament protradició i clarament dirigit contra les candidatures antitaurines que podrem votar avui? I el reportatge al TN Migdia de TV3 sobre l'autòdrom de Terramar, recordant que va ser inaugurat per Alfons XIII i Primo de Rivera, ¿no era un poc inquietant, en la vigília d'unes eleccions municipals, semblants a aquelles que van suggerir donar passaport al monarca? ¿I com es poden emetre, en plena jornada de reflexió, aquestes provocadores declaracions de Fernando Alonso:

"Si el ritme de cursa ens ve bé, podrem remuntar un poquet"? Jo hi vaig entendre que el pilot s'estava proposant per la cara com a cap del moviment 15-M, seguint els consells d'Stéphane Hessel sobre la conveniència que aquest moviment triï ràpidament un líder.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

Ja fa molts anys, crec que amb motiu des referèndum de s'OTAN -seria el '86, per tant- en es dia de reflexió vaig telefonar a un programa de ràdio (no sé si es deia "Tribuna pública") per a protestar de s'estrena d'un film de n'Stallone (no sé si de sa saga Rocky o Rambo) perquè podia influir en es resultat i em tallaren. Com sabeu guanyà es sí

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente