algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Res no canvia

Les enquestes no deixen lloc al dubte: el PP arrasa pertot i acaba amb les esperances d'una esquerra que, llevat dels primers mandats de Ramon Aguiló, mai no ha aconseguit governar sense el suport d'UM. Però hi deu haver altres enquestes que ofereixen menys confiança a Bauzà i companyia, perquè d'altra manera seria una tudadissa programar cada vegada més dinars gratuïts per arrossegar el vot de padrins i padrines, com han decidit fer al final de la campanya.

Els estómacs agraïts solen ser un bon passaport per a l'èxit, però un pensava que aquesta rèmora del caciquisme ranci ja no servia en el segle XXI, almanco a la Mallorca on tots s'omplen la boca de voler-la moderna. Que el PP torni als seus àpats compravots significa que són els de sempre, els que després de comprar les voluntats lloguen la integritat, i que saben del cert que necessiten tots els vots, comprats o no, per a poder recuperar les institucions que tant gratificants foren en el passat. La fotografia dels seus candidats mentre donen les paperetes electorals a canvi d'un plat calent basta per confirmar que res no canvia, només es transforma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per durruti, fa mes de 12 anys

Per cert, al Salom li va prescriure també lo de anar a presó por lo del Tunel de Sóller????

Valoració:0menosmas
Per DURRUTI, fa mes de 12 anys

Ja sent la música de "Godfather"

Valoració:0menosmas
Per pilar, fa mes de 12 anys

ido mu mare es pensionista i dina cada dia i na francina també l'ha convidat

Valoració:0menosmas
Per Pere Bover, fa mes de 12 anys

I els que es venien a canvi de sucoses compres de cendrers o bolígrafs?

Valoració:0menosmas
Per Aina, fa mes de 12 anys

Xisco Mas, idò el que fan aquests dels dinarots és omplir l'endemà els PACs de gent que ha menjat massa.
Res, que hi ha coses que sembla que no canviaran mai.

Valoració:0menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 12 anys

Aina, tal vegada m'he explicat malament. Volia dir que hi gent, sobre tot de la 3a Edat, que el dia que van a dinars d'aquests es boten la rutina de menjar sà i menjen arroç brut i coses d'aquestes.

Valoració:0menosmas
Per Mall, fa mes de 12 anys

I no és tan sols el PP. Per devers Santa Maria el PSM (sí, el progressista-ecologista-nacionalista PSM) també es dedica a obsequiar terceres edats amb excursions i dinars preelectorals.

Valoració:0menosmas
Per Aina, fa mes de 12 anys

Home, Xisco Mas, la gent que va a aquestes entaulades del PP, vols dir que no menja cada dia? NO és el mateix un menjador social per ajudar a la gent que ho necessita CADA DIA, que orgnanitzar un dinar els dies de campanya i, asseguts a taula, escoltar les promeses que els fan els que els conviden a dinar, amb els diners dels altres.

Valoració:5menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 12 anys

Ferran; crec que les voluntats es comprem de moltes maneres, entre elles la de que per un dia alguna gent menji. És trist emperò és així. Cada partit té la seva manera de comprar voluntat.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente