algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

No vagi per dit

Dia d'Europa
La celebració del Dia d'Europa dilluns al Gran Hotel de Palma reuní més de cent persones. Hi era la diputada Rosa Estaràs amb persones molt conegudes del PP, com Francesc Fiol. Però tambè hi eren alts responsables del Centre Balears Europa, com la màxima responsable, Catalina Alemany (PSM).

Pressions del PP?
El director general d'IB3, Pere Terrassa, ha posat el càrrec a disposició del Parlament. Té això alguna relació amb els rum-rums en el sector periodístic que parlen de pressions de dirigents del PP a responsables de mitjans públics, de les quals parlàvem ahir?

Problemes islàmics a Manacor
Es comenta per Manacor que l'imam que té la mesquita disposa d'una mena de seguretat paral·lela que l'informa de les activitats dels magribins. Quan arriba el dia de l'ofici, i davant tothom, els treu els colors, si escau.

Desconegut a les llistes
A Campos es demanen qui és Marcel Kühnel Sánchez. Encapçala la llista d'ASI per a les municipals, però ens asseguren que ningú no el coneix i que no viu al poble. Per les cases es distribueixen fotos seves i fulletons amb el programa del partit.

UPyD hi és
Diuen que el partit de José Luis Calbarro fa una feinada soterrada per les xarxes socials. Es manegen sondejos que auguren a UPyD fins a un 4 per cent dels vots a Mallorca.

La treva de la Fiscalia
En cercles jurídics ja es dóna per pràcticament segur que les accions de la Fiscalia Anticorrupció seran mínimes fins després d'eleccions. Hi havia una certa incertesa en ambients polítics, però bones fonts ens asseguren que les actuacions de més calat s'ajornaran per no interferir en el procés electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quid pro quod?, fa mes de 12 anys

I per què no ha de saber el ciutadà quins partits són els corruptes? Per què han de protegir segons quina gent?
Ho farien ells si fos el cas? Segur que no.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente