algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

No vagi per dit

Poca Part Forana
Entre la delegació de 70 membres del PP que acudeix aquest cap de setmana a la convenció de Sevilla, ha cridat l'atenció la poca presència de representants de la Part Forana. No hi seran, entre d'altres, els emblemàtics Jaume Font i Antoni Pastor. Per contra, hi ha una nombrosa assistència carlista, començant pel mateix Carlos Delgado i els seus lloctinents més propers: Joaquín Molina i l'ex UM Joan Thomàs. També hi ha molts rodriguistes, a banda de cares noves. Entre aquestes, destaca la de Francisco de España, marit de la candidata al Consell per aquesta formació, Maria Salom.

Reunió de fumadors
Quan dijous acabà la celebració dels premis Ciutat de Palma al teatre Principal, es produí al carrer la tradicional trobada de fumadors. La Llei antitabac centrà la conversa, per sobre d'altres qüestions. Entre els presents hi eren la presidenta del Parlament, Aina Rado, i el candidat del PSM-Iniciativa al Consell, Joan Font.

Comentaris al voltant de les caixes
Ahir va ser un dia de pont i d'escassa activitat política, però en aquest àmbit els comentaris se centraven en l'immediat futur de les caixes d'estalvis en general i de les intencions que pugui tenir el Govern Zapatero en aquesta qüestió. Es tem una recessió centralista de màxim control possible de part de les caixes pel poder central. Tot són rumors, però ja fa dies que se senten...

La mendicitat del tabac
Augmenta de manera alarmant el nombre de persones que demanen tabac pel carrer. A això s'hi ha d'afegir que els fumadors estan obligats a encendre la cigarreta a les voravies. A segons quins llocs de Palma, encara no els veuen quan ja s'hi acosten.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.