cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Fer feina en positiu

Les reprovacions al Parlament balaer són un brindis al sol. No tenen cap efecte pràctic ni duen enlloc. Es fan amb vista a la galeria. I aquest país ja està fart de gestos mediàtics sense cap altre contingut pràctic que intentar desgastar l'adversari. Els ciutadans volen idees, iniciatives i solucions als seus problemes. Volen feina en positiu. Tanta negació en temps de crisi, véngui d'on vengui, no edifica ni esperances ni il·lusions.
És en auqest context que s'han de veure les constants reprovacions del titluar d'Economia i Hisenda, Carles

Manera, i d'altres consellers del Govern subminoritari. Els ciutadans saben perfectament que l'Executiu actual té una capacitat de maniobra escassíssima. Són conscients de la seva feblesa. Però l'oposició majoritària també ha de ser conscient que reprovar i reprovar sense aportar solucions no du enlloc. És més: augmenta l'espectacle. El país travessa una conjuntura ferotge. No és bo que, a sobre, el nostre Parlament sembli de vegades un circ. On anam? De les decisions que ara no es prenen, o no es prenen correctament, o sense suport suficient, en depenen el futur laboral, professional, familiar i personal de milers de ciutadans.

La situació és prou seriosa per deixar de banda les frivolitats. Es dirà que ja manca menys de mig any per a les eleccions. Però per a les persones que estan sense feina o que pateixen l'angoixa de perdre-la, aviat no se'ls podrà dir que esperin. El PP s'equivoca si es pensa que aquesta tàctica de setge constant li reportarà més vots, de la mateixa manera que el Govern també s'equivoca si es pensa que salvarà els mobles en les pròximes eleccions en cas de sortir beneficiat dels escàndols judicials. La política en majúscules no és això. Comença per apel·lar als ciutadans, al millor de si mateixos. La resta és fum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaumet, fa mes de 13 anys

Potser caldria fer-li un mausoleu al Parc Bit, just devora la seu de Microsoft.

Valoració:0menosmas
Per Carme, fa mes de 13 anys

No Joan, consider que aquestes reprovacions són positives. En democràcia el Parlament hauria de manar i Manera hauria de plegar. Ja és ben hora, perquè aquest home ha fet més mal que una calabruixada.

Valoració:0menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 13 anys

Quantes empreses públiques ha suprimit aquest Govern?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente