muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

El marcatge al conseller Manera

Fa la impressió que s'acosta en els propers mesos un marcatge a l'home del conseller Carles Manera digne d'un campionat d'Europa de futbol. El PP el du entre cella i cella. I ara que l'esquerra haurà de governar amb els pressupostos prorrogats, més intensa serà la tasca de marcatge contra el titular d'Economia i Hisenda.

Per una banda, tindrà no poques dificultats per fer avançar la Comunitat Autònoma amb els comptes públics prorrogats i, per l'altra, haurà de respondre de la situació econòmica, que tornarà a ser molt dura el pròxim hivern. Si Manera vol recórrer a crèdits per pal·liar la situació, el PP es llançarà al coll i li crearà un problema rere l'altre. No serà una situació agradable.

Els nombres de la Comunitat són cada cop més vermells.La caiguda de l'activitat econòmica suposa també una davallada espectacular de la recaptació. El PP té la gran oportunitat de descarregar contra l'home que du a les espatles els nombres públics. No ho desaprofitarà, sobretot en època preelectoral i electoral.

Saben que si el fan sortir de botador hauran avançat molt en la seva estratègia de recuperar el poder el pròxim maig. Saben que la situació econòmica serà la clau dels comicis. La pròrroga dels pressuposts els permetrà incrementar atacs i augmentar la debilitat del Govern d'esquerres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.