algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

No vagi per dit

Enquesta del PP de Manacor
El PP de Manacor maneja una enquesta que dóna la majoria absoluta a l'Ajuntament. Fins i tot no necessitarien els porteños, que és com allà es coneixen els independents de Porto Cristo. Segons el sondeig, l'esquerra davalla i, per exemple, el vot nacionalista està molt dividit entre PSM i ERC. Els dirigents del PP de Manacor han donat ordres de no divulgar l'enquesta perquè "és tan aclaparadora que podria desmobilitzar part del nostre electorat".

Maquinària electoral
El cert és que el PP té ben engreixada la maquinària electoral. Fan un acte rere l'altre de presentació de candidats. En els pròxims dies toca el torn de Santa Maria i Sóller. Es fan constants crides als afiliats perquè hi participin i hi col·laborin.

Investigacions del 2007 al 2010
Segons comentaris que se senten entre funcionaris de l'Agència Tributària, les investigacions de naturalesa política que està fent en aquests moments Hisenda se centren en l'actual legislatura, en el període 2007-2010. Sembla que la Conselleria de Turisme és objecte d'especial atenció a causa del dèficit que arrossega. Com se sap, durant aquest marge el PP ja era a l'oposició.

Molts comentaris sobre Socias
El delegat del Govern, Ramon Socias, ha atacat durament José Ramón Bauzá per les seves crítiques a jutges, fiscals i policies. Socias ha dit que Bauzá se sent insegur i que "no sap allà on ha de posar el cul". Aquesta afirmació ha causat nombrosos comentaris entre la classe política. Per cert, la plana web del PP ha llimat molt les afirmacions del seu president. Primer publicaren l'aspecte més contundent de les seves paraules, però en l'edició d'ahir ho suavitzaren notablement.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Les coses no succeeixen perquè sí, fa mes de 13 anys
Si el PP ha de tenir majoria absoluta serà perquè allò que ha fet no és pitjor que allò que fa l'oposició quan governa, o quan fa oposició. Allò que han de fer la resta de partits és esbrinar perquè els manacorins no són favorables al govern autonòmic ni a l'oposició de la vila.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente