muy nuboso
  • Màx: 17.6°
  • Mín: 11.1°
17°

Els efectes de les bombes del Iemen

Americans i britànics exigeixen a la resta de països i aerolínies que augmentin les mesures de control

Les conseqüències més palpables dels atemptats contra les Torres Bessones són les innombrables molèsties que provoquen els controls de seguretat en el trànsit aeroportuari. Fa la impressió que cada viatger és sospitós de voler abatre el seu avió, perquè tant ell com les seves pertinences s'escruten a fons. Viatjar en avió s'ha convertit en un fet incòmode -especialment si s'han de recórrer terminals com la de Son Sant Joan- però també insegur, com ho acaba de demostrar la localització de dues bombes procedents del Iemen, una de les quals fou transportada per avions de passatgers i que no explotà per atzar.

Les bombes del Iemen han fet sonar les alarmes. Els controls sobre les mercaderies que es transporten per via aèria han estat laxes, fins ara, raó per la qual les autoritats nord-americanes i britàniques han decidit exigir més seguretat a les aerolínies i a la resta de països. Si aquestes mesures s'equiparen al transport de passatgers, el comerç mundial se'n ressentirà, un fet que, com sempre, pagaran els consumidors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anam ben servits, fa mes de 13 anys
Aquest que demanen més controls deuen ser els mateixos que controlen la situació a l'Afganistan ,al Pakistan i a l'Iraq.
Valoració:3menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Si, de pas, et foten colps de puny per parlar en català, està tot servit
Valoració:2menosmas
Per Ja n'hi ha prou d'histèria, fa mes de 13 anys
Ben aviat haurem de viatjar amb el modelet Adam i Eva si volem anar en avió i encara, per més control, ens ficaran un dit en el lloc que tots sabem.
Entre maletes destroçades, maletes perdudes, retrassos constants i sobredosi histèrica, lleven les ganes de partir, quan per molts controls que posin sempre hi haurà més forats en la seguretat que en el cordat d'una cistella de basquet.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente