algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

No vagi per dit

UPyD, l'únic partit crític
UPyD és l'únic partit que, a hores d'ara, ha denunciat l'obscurantisme entorn del palau de congressos, un projecte faraònic que PSOE, PP, UM i Bloc semblen decidits a construir amb els doblers dels ciutadans. El partit de Rosa Díez, així mateix, critica la fugida del Grup Barceló, perquè "assumir el cost i el risc de la inversió és part de la funció empresarial, i això s'ha de fer des d'un principi i no a posteriori", explica UPyD en un comunicat.

Tensions en el PP
La dreta extrema del PP tensa molt els treballs del futur programa electoral i serà difícil trobar el consens en alguns punts. Mentrestant, les terminals ultres que es financen des de l'Ajuntament de Calvià intenten escorxarJaume Font i Antoni Pastor.

Absència de polítics
No va passar per alt l'absència de representants institucionals o polítics en el partit de la jornada de diumenge de l'Atlètic Balears-Mallorca B. A més d'enaltir el matx, haurien gaudit dels gols, potser tant, fins i tot, com l'empresari Bartomeu Cursach.

Com el ca i el moix
En el partit de diumenge es comprovà l'equidistància entre les aficions del Balears i del Mallorca. Mentre que al fons vermell es veien banderes espanyoles, els blanc-i-blaus exhibien estelades i una ikurrinya. Els càntics d'aquests varen ser "Platini!, Platini!", per haver impedit al Mallorca jugar la UEFA, i "Hacienda somos todos", en record del deute.

Auditori Guillem d'Efak
La campanya perquè el nou auditori de Manacor s'anomeni Guillem d'Efak ha arribat a la xarxa. Entre els qui signen la proposta del Facebook fins i tot hi ha l'arquitecte municipal que ha dissenyat el projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 13 anys
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Jo-tambe-vull-que-el-nou-auditori-de-Manacor-dugui-el-nom-de-Guillem-dEfak/157997370906282
Valoració:12menosmas
Per comparances odioses, fa mes de 13 anys
El "candidat tapat oficial" és Rafel Nadal, l'avi (ai, com s'enfadaria amb aquesta denominació familiar) del tennista i pare del futbolista. És evident que la connotació ideològica té el seu pes. En tot cas, seria una burla que es marginàs una vegada més Guillem d'Efak, ambaixador de Manacor, poble protagonista de les seves cançons, la seva poesia, el seu teatre i els seus relats.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente