algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La desesperació d'Ordinas

Antònia Ordinas ha protagonitzat un dels capítols més estrambòtics de l'actual i desgraciada legislatura amb la famosa capsa de Cola Cao plena de doblers, segons ella ha declarat, omplida quan era alt càrrec de la Conselleria d'Indústria en l'era Matas. Ara, Ordinas se sent abandonada i ha posat el ventilador, segons sembla, sense proves documentals però sí amb la contundència que aporta la desesperació de qui se sent perdut.

Aquest és el signe de l'actual quadrienni: gent detinguda i acusada que tira cap allà on pot per intentar justificar els seus actes en un intent molt humà de mig salvar-se. Vénen mesos d'alta intensitat judicial. Però tot apunta que la dinàmica política preelectoral anirà per una altra banda. El PP ha respost als escàndols amb renovació total i absoluta. Ha trencat amb el passat de manera implacable mirant cap al futur. Mentrestant, el passat es desespera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Creativitat, fa mes de 13 anys
Jo pens que n'Ordinas ha posat la nota d'humor en tot aquest desgavell de corrupció política que ens inunda a les Balears. Es mereix un premi i un reconexement públic i general, ja que enterrar 200.000 euros dins una capsa de Cola Cao i autodenunciar-se és d'una sofistificació excepcional.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente