muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Acusació ve d'acusar

Sabeu qui, en un interrogatori del cas Scala, demanà a Cardona si era vera que gràcies als viatges fets a la Xina molts d'empresaris balears havien fet negoci allà? No, no era el seu advocat, com sembla lògic, sinó el que exercia "l'acusació popular" en nom del PP, Tomeu Vidal.

Així, no és d'estranyar que ahir l'Audiència obviàs els codis legals, que sembla no li basten a l'advocat Gordillo (estrella mediàtica contractada pel PP de Bauzà), per anar al diccionari i recordar-li que per ser acusació particular, com a mínim, s'ha de voler acusar. Però això ja ho sabien quan feren la petició i quan ploren indefensió davant de les càmeres.

La seva és una estratègia "renovadora" (com tot el que parteix de Bauzà) per, per una banda i com també descobreix l'Audiència, fer frau de llei i recusar l'instructor del cas i, per l'altra, alimentar una altra teoria conspirativa que sembri el dubte abans que qualque tribunal pugui confirmar les sospites de conxorxa generalitzada i de finançament il·legal. Han decidit lluir victimisme: a veure si fan pena ja que el matisme no pot fer gràcia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 13 anys
A en Bauzà tot això li ve gros.
Però és com dirigir el Barça o el Madrid, no importa ser un gran entrenador perquè l'equip ja va llançat. Pots cagar-la més o manco, però els resultats sempre són més bons que els de la resta.
No importa que sigui una campanya molt lluïda, li basta guanyar.

Aquest home aspira al poder, no a governar un poble.
Valoració:1menosmas
Per S`escolà, fa mes de 13 anys
La justícia és neutral, no contendent.
Valoració:0menosmas
Per Quines coses!, fa mes de 13 anys
Això, al meu veure de persona inexperta en lleis, és com si abans de emprendre una batalla un dels contendents es deixàs convèncer per l'enemic de que acceptàs entre les seves files alguns dels seus soldats perquè els ajudassin a aconseguir la victòria contra els seus companys. Hi hauria algun general tan ingenu que ho acceptàs?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente