nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 18°
24°

Microcosmos

Visc a un microcosmos de llibres, de concerts, d'art. A l'espai vital on em moc, sempre estam en marxa, una marxa cultural, festiva, artística, esportiva i amb flama inclosa. La veritat és que és un món singular. I des del propi focus informatiu del nord de Mallorca, llegesc la premsa i veig poca televisió. Per tant, em perd programes que es veu que aixequen polèmiques. I vaig a Palma, on es presenta un llibre que ens interessa a tots els mitjans de comunicació. I dels pobles, en veig pocs, de mitjans de comunicació. És el llibre d'estil per als mitjans de comunicació orals i escrits. Bona falta ens fa. A estones em desespera l'activitat, l'estrès informatiu; a estones veig que el meu microcosmos és perfecte, diferent, especial.

És un compendi que res té a veure amb les notícies que continuen gotejant; contiuen els titulars, opinions, sobre el tema de la legislatura: els casos de presumpta corrupció. Hi ha els tèrbols ressons de valoracions de programes d'humor que fins i tot "esquitxen" la nostra imatge, diuen els polítics... com si ja no estigués prou esquitxada. Al meu microcosmos vital hi ha llibres, hi ha art, hi ha nins que escriuen relats, hi ha metges que volen esser escriptors... De vegades, hi ha rutina i plors. Em qued amb els plors i la rutina meva, la del nord de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.