algo de nubes
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Com una joguina nova

Després de més d'una setmana que obrís el mercat cobert d'Inca, la nova infraestructura és, per als ciutadans d'Inca, com una joguina nova. S'ha de dir que hi ha bon gènere i el mercat, encara que pugui parèixer un poc petit si el comparam amb el mercat de l'Olivar de Palma, té un to de modernitat que agrada als seus visitants. Aquest mercat d'Inca ha sofert molts d'entrebancs, només n'esmentaré un: un retard de més de cinc anys.

És per això que és molt necessari que aquesta joguina nova que tenen ara els ciutadans i que tantes preocupacions, maldecaps i molèsties ha causat per poder aconseguir-la, no s'hauria de rompre al cap de poc temps d'haver-la estrenada. Els seus responsables haurien de tenir molta cura de tractar-la com es mereix, conservant la qualitat dels productes, però també l'aspecte de les infraestructures. Per part seva, l'Ajuntament no hauria d'oblidar tenir cura de l'entorn i, tal com ha promès, que el mercat pugui servir per dinamitzar l'activitat comercial de tot Inca.

Els temps que corren no són per descuidar res. L'economia d'Inca necessita una empenta forta i qualsevol cosa, per petita que sia, és important per fer-ho. Sense cap dubte, el mercat pot ser un d'aquests revulsius per impulsar el comerç a Inca, un sector econòmic important per a la Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.