nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

No vagi per dit

Sanitat monolingüe
El doctor Miguel Lázaro, que es posà al capdvant d'una manifestació contra la "imposició" del català a la sanitat pública balear, i el nou president del PP balear, José Ramón Bauzá, que el secundà in person, que facin la prova que efectuàrem nosaltres ahir. Ens posàrem en contacte amb les centraletes de la Conselleria de Sanitat, amb l'Ib-Salut i, també, amb el centre de salut del Pont d'Inca i l'oficina de la targeta sanitària. Resultat: pertot ens respongueren en espanyol.Més encara, en dos indrets ens explicaren que no entenien "es mallorquí", que en dirien al PP. I no parlam de metges, sinó d'informació sanitària. Manifestacions? Sí,... però dels altres!

Mortadel·la, xoriço o formatge
Als detinguts que han de passar fins a tres dies a la Prefectura els donen a triar el que volen menjar: panet amb mortadel·la, amb xoriço o amb formatge. N'hi ha que no volen provar res de res, com Miquel Nadal.

Sorpresa per la detenció
No just en cercles empresarials, sinó també polítics i de l'esquerra, ha sorprès la pernoctació de Miquel Feliu Llabrés als calabossos de la Prefectura a causa dels seus 76 anys. Segons les persones que el coneixen, haurà significat per al conegut empresari una experiència del tot "inimaginable" veure's en una situació tan difícil com aquesta, de la qual -i tanmateix- "segur que en sabrà treure un profit personal".

Què farà Campos?
Hi ha una gran incògnita en el congrés de refundació d'UM que té lloc demà: "Què farà l'agrupació de Campos?". Ahir hi havia dubtes en el sentit de si la gent de Guillem Ginard es presentaria a la gran trobada unionista. En tot cas, es confiava que els problemes s'arreglarien en el darrer moment. El problema de Son Baco encara plana sobre els uemites campaners.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Poden fer sa prova amb valtros i serà inútil, no reconeixeran res. Es feixistes del '36, dels quals són en certa manera hereus es del PP, que no els condemnen, es rebel·laren contra sa República i acusaren es republicans d'auxili a sa rebel·lió. I aquestos, com a hereus, fan igual: agredir i acusar es agredits i agredides de s'agressió
Valoració:-1menosmas
Per Joan À Coll, fa mes de 14 anys
No dimonitzeu una expressió com "es mallorquí" com a patrimoni dels gonelles, quan precisament és, per a la majoria de mallorquins (conscienciats o no) el sinònim col.loquial de la varietat parlada a Mallorca de la llengua catalana. Millor no seguir el joc pervers dels antimallorquins, ni crear divisions allà on, feliçment, no n´hi ha-
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente