muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Amargor i/o humor

Engegues la pantalla després de sopar, per allò de relaxar-te, i trobes una faixa inquietant que et demana: "Danya Garzón la imatge de la Justícia espanyola?" (a Veo7, dimecres, cap a les 21 h. Nota: Wyoming se'n reia, dilluns, perquè havien il·lustrat un documental sobre la mendicitat amb imatges de fa 9 anys!). La pregunta és heavy i també ho és el fet que, si canvies de canal, et trobes que a El moix a l'aigua (Intereconomia) també parlen, i gens amablement, de Garzón.

Mentre que González Pons hi culpa el jutge-G de tots els mals des de la transició, és possible que Curry Valenzuela t'amargui el sopar, i no seria estrany que també t'hagi amargat el dinar, i l'única conclusió és que la TDT ha multiplicat els programes que fugen del matís: només pots respondre "sí" o "no" i, si vols afegir-hi un SMS matisador, encara has de pagar. És clar que hi ha una altra manera d'enfrontar-se amb la política: la de Buenafuente i Jordi Évole (com en els vells temps, la majoria obté més informació política d'aquests còmics que dels programes informatius), que estan enllestint programes sobre la situació política a Mallorca, com anuncià Neus Albis, també dimecres, al seu De nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Evidentment l'any '92, quan féu sa "razzia" contra s'independentisme català, en Garzón danyà sa imatge de sa justícia espanyola. Però sa faixa en qüestió (d'un canal privat, comandat per gent d'ideologia feixista?) segurament es referia a una altra cosa
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente