cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Un altre ridícul

No devien anar gaire errats, el pacte de l'esquerra i UM, quan definiren el Codi Ètic perquè ara Bauzà, sense reconèixer-ho, l'ha fet seu i diu aplicar-lo. Ja s'ha dit que els codis ètics existeixen perquè l'ètica d'alguns no existeix, talment es justifica l'existència del Codi Civil perquè hi ha manca de civilitat general. També s'ha dit que no són perfectes, i per això s'actualitzen sovint. Però cap d'aquests emperons justifica que el PP, encara que només fos per estratègica imatge, no se sumàs a la iniciativa per demostrar que la lluita contra la corrupció és tasca assumida per tots.

El problema és que el lideratge de Bauzà està paralitzat i incapacitat per desempallegar-se de l'herència del passat. Per incapacitat pròpia o per la difícil correlació de forces interna, la realitat és que s'abandona l'única línia d'actuació regeneradora que passa, a més de fer crítica rigorosa de la legislatura del saqueig, per mostrar-se com un partit amb sentit d'Estat i situar-se al costat del Govern quan les iniciatives d'aquest, com el Codi Ètic, són tan acceptables que acaben per, dissimuladament, assumir-les. Ridícul.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A.L.M., fa mes de 13 anys
La realitat és que la lluita contra la corrupció no tan sols no és assumida per tots, sinó que poc més o menys la meitat d'aquells qui en són les víctimes encara admiren els corruptes i els voten, fent-se en certa manera còmplices de les seves malifetes sense obtenir-ne cap guany propi i perjudicant molta gent. I si els comités d'ètica estan formats per persones que no hi creuen gens, en l'ètica, és com que donar a guardar les sobrassades al moix.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente