algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Pisos en venda

La professionalitat del sector permet suportar els actuals temps de crisi, però el futur ha de ser diferent del passat

Els promotors balears tenen pendents de vendre un total de 5.884 habitatges. La que fou la segona locomotora de l'economia balear fins a l'any 2007 es troba ara en hores baixes. Tot i així, cal destacar la prudència i l'habilitat dels empresaris illencs, que es troben en una situació molt més avantatjosa que la de molts de la Península, on en conjunt mantenen un estoc de prop d'un milió de cases per a les quals no localitzen comprador. El cas balear és més específic.

Els notables beneficis obtinguts durant els tres lustres anteriors a la crisi han permès a molts de promotors i constructors resistir els moments més delicats de l'actual cicle econòmic baix. Aquesta és la millor prova de la pofessionalitat de la majoria d'ells. També són conscients que tard o d'hora s'incrementarà la demanda, la seva resistència d'ara són els beneficis de demà i de demà passat.

Ara bé, han de ser conscients que no és bo que tornin els booms d'èpoques anteriors, amb preus embogits i consum del territori desbocat. El sector necessita equilibri, ja que és la millor garantia de futur a llarg termini i del fet que les Balears siguin per molt de temps un mercat de prestigi i qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per analitzant el mercat, fa mes de 14 anys
Lo que necessita Mallorca es una devallada de preus de l´ordre del 30/40 % del preus de venda iniucials. Perque sinó el promotors no les podran vendre i les heruan de cedir, els que no puguin soportqr la situació, als Bancs. MODERACIÓ EN EL PREU
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente