algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

No vagi per dit

Congrés d'Entesa
Entesa per Mallorca ha començat a preparar el seu congrés que se celebrarà per octubre, probablement. Podria tenir lloc a Vilafranca. L'objectiu és que quedi establerta una estratègia preelectoral. Hi ha satisfacció perquè es van sumant persones noves i independents a un projecte de mallorquinisme polític que vol deixar de ser vist com l'escissió del PSM.

La gran feina de Forcades
Alexandre Forcades, president del Cercle d'Economia i exconseller de Gabriel Cañellas, està fent una gran feina perquè surti endavant la llei del sector públic que impulsa el Govern Antich. En les reunions que va mantenir fa uns dies amb la cúpula d'UM, s'hi han d'afegir les que va dur a terme ahir amb els dirigents d'Esquerra Repulicana.

Quasi fou cap de llista d'Unitat
Per cert, una dada molt poc coneguda és que Alexandre Forcades va estar a punt de ser el cap de llista d'Unitat en les eleccions generals del 2008, que per primera vegada aconseguí una llista conjunta de totes les formacions nacionalistes: PSM, UM, Esquerra i Entesa.

Els equipaments dels bombers
Com se sap, els bombers de Mallorca reben nous i caríssims equipaments que milloraran la seva seguretat i la dels ciutadans. Qui n'està molt satisfet és Joan Lladó (ERC), que fou el conseller d'Interior que impulsà aquest expedient. Després dimití en protesta per la corrupció.

Cañellas no hi era
Gabriel Cañellas no es fotografià despús-ahir a Sevilla ambAznar i la resta de l'executiva del PP de fa 20 anys, perquè no se'l convidà. De fet, no n'era membre electe, sinó nat per la seva condició de president.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per La millor opció, sí, sí..., fa mes de 14 anys
Gurú Toni: Vas ben arreglat si te creus que a l'esquerra del PSM no hi cap res. Molta gent d'esquerres vota el PSM amb la recança de no tenir una esquerra més clara. I això que creus ser tan clarivident que saps quina és LA MILLOR OPCIÓ... Per cert, la millor per a qui? Per a en matas segur qque la millor opció era que hagués tornat a guanyar el PP i s'hauria salvat d'aquest petit calvari "immerescut"...
Valoració:3menosmas
Per Anselm, fa mes de 14 anys
Joan de Balàfia, ni UM, ni el PSM, són el que eren, els seus models han fracassat. Necessitam coses noves, no sé si Entesa ho serà, però UM i PSM, l'han cagada fa molt...
Valoració:1menosmas
Per Ànims Entesa!, fa mes de 14 anys
Que el PSM faci la seva feina, que en té molta per fer, després de perdre dos terços de representació, que faci la seva UM que és el partit més odiat del món, i que deixin en pau a Entesa
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Més a l'esquerra del PSM està l'abisme, la fi del món. Actualment la millor opció és una UM regenerada, i vos puc assegurar que anem pel bon camí.
Valoració:-10menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Entesa és un grup que, per allò que tenc entès, està situat entre el PSM i UM. No sé què poden aportar a s'escena política que ja no estiga inventat. Crec que fan falta projectes a l'esquerra del PSM-ENE
Valoració:-4menosmas
Per Brauli, fa mes de 14 anys
Jo, en canvi, són un seguidor de l'Entesa. M'entusiasma aquest grup de gent feinera i sense cap ambició. I a més em diverteixen d'allò més, quasi més que una pel.lícula còmica. No ho puc evitar.
Valoració:9menosmas
Per anselm, fa mes de 14 anys
jo crec en Entesa. Fa mal creure en Psm o Erc, han demostrat el seu fracàs
Valoració:-1menosmas
Per fart, fa mes de 14 anys
Quanta malsofridura, aquests pesemeros...
Valoració:1menosmas
Per jaume, fa mes de 14 anys
Per començar si volen deixar de ser vist com a una excició del PSM-Entesa Nacionalista, el que han de fer primer és canviar-se el nom d'Entesa per un altre.
Valoració:-8menosmas
Per enteS.A, fa mes de 14 anys
Qui son aquests d'Entesa!... Si no els coneix ni sa mare, vaja flipats! Van de nacionalistes per sa vida acceptant cargos del psoe, van a llistes amb UM...quins tios mes beneits, no s'aclaren. Que se disolguin ja i deixin d'emprenyar que tammateix son quatre rates!
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente