algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

Cascada de tòpics

Entre l'anunci de les eleccions al Regne Unit i els entrebancs tècnics del cas Gürtel, vaig topar ahir amb una faixa cridanera, al Mirall públic d'A3: "Dones, millor a casa?". Caram. Resulta que al matinal que presenta Susanna Griso (ja quatre anys en antena, i sí, sí, la mateixa que amb Gemma Nierga i Fina Brunet feia el Tres senyores i un senyor, a començaments dels 90, entrevistant homes famosos en una proporció de 3 a 1: era un programa masclista?) tenen com a tema de tertúlia si les dones pateixen més discriminació laboral que els homes.

Sabem que sí, però no pel que diuen els contertulians (tots experts en el tema: Massiel, Miguel Temprano, Moncho Alpuente, Ramón Arangüena...), sinó perquè les estadístiques ho canten. La tertúlia esdevé des del primer mot una cascada de tòpics, que només interromp Massiel per autohomenatjar-se recordant-nos que ahir feia 42 anys que va guanyar Eurovisió, fins que Miguel Temprano diu que les dones triomfen al món de la televisió i Arangüena diu que fracassen al món empresarial... El toc de realitat el posa l'SMS d'una conductora d'autobús dient que encara ara li criden que està robant el lloc de feina a un home.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ligeia, fa mes de 14 anys
Aquesta Griso s'ha venuda i caigut molt baix. Jo no mir gairebé cap programa de la TV perquè veure aquesta partida d'analfabets que s'hi passegen dient imbecilitats me puja la tensió.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente