algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

No vagi per dit

El reglament del congrés del PP
El comitè electoral del PP, que comanda Mabel Cabrer, ja ha enllestit el reglament que ha de regular el pròxim congrés del 6 de març. Tot indica que Madrid ja hi ha donat el vistiplau, encara que aquest reglament tindria alguns punts obscurs, com ara no especificar el nombre d'urnes que s'han d'ubicar en cada illa per fer possible que voti tota la militància. Tampoc no estableix quin temps fa que ha d'estar afiliada una persona per poder tenir dret de vot. S'ha de pensar que els ingressos de darrera hora en el partit podrien ser molts i variats.

Rosa Estaràs, a Auschwitz
L'eurodiputada Rosa Estaràs quedà impressionada de la visita que efectuà dimecres a l'antic camp d'extermini d'Auschwitz. Estaràs hi acudí amb un grup d'europarlamentaris en la commemoració del 65è aniversari de l'alliberament d'aquest lloc.

Rami i Serra, amb Bauzá
No ha passat desapercebuda la presència a l'acte d'ahir a Binissalem en suport del president José Ramón Bauzá de Gabriel Serra, president del PP de sa Pobla, i d'Antoni Rami, antiga mà dreta de Carlos Delgado i actualment molt enfrontat amb el batle de Calvià. És tot un símptoma.

Pista de petanca al lloc dels pins
A la zona de la plaça de la Porta de Santa Catalina, ara en plenes obres de remodelació i on la darrera tempesta tomà tres o quatre pins, Cort ha decidit instal·lar-hi una pista de petanca. S'han replantat pins en altres bandes de la plaça, però no al lloc on caigueren els històrics. Sembla que, en conjunt, les obres van endarrerides. Pels voltants, se'n comenta que seria a causa d'alguns problemes amb la instal·lació dels fanals nous. La remodelació de la plaça començà per la primavera de l'any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin teatre!, fa mes de 13 anys
N'estaràs hauria d'ésser present el dia que obrin les foses comunes republicanes de Mallorca i treure'n un per un els ossos.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente