algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

No vagi per dit

Pintades al Lluís Sitjar
A la zona de la tribuna superior del Lluís Sitjar són visibles pintades que reclamen que el solar es converteixi en una zona verda. La iniciativa de Cort i de la Conselleria de Comerç de fer-hi el recinte firal té detractors, que voldrien la incorporació dels terrenys de l'antic estadi al parc de la Riera.

Dilluns, dia clau per a UM
Passat demà el consell polític d'UM ha de decidir com s'ha de resoldre la qüestió de la presidència. Serà proposat Josep Melià Ques com a nou cap del partit? Rebrà el suport de la majoria del consell? Els seus partidaris estan convençuts que serà així. Però ens trobam en un cap de setmana molt intens. Apareixerà un candidat sorpresa en el darrer moment? Persones properes a Melià asseguren que ell hi té garantida la majoria. Es veurà a la reunió...

Munar i el cotxe oficial
Va fer bé Maria Antònia Munar d'anar a declarar al jutjat amb cotxe oficial? Aquesta és la pregunta que va fer un company de l'agència Europa Press a la batlessa de Palma, Aina Calvo. En teoria, l'expectació mediàtica podria demostrar que la compareixença al jutjat es contextualitza com un acte públic i en funció del càrrec. Calvo es llevà les puces de sobre i hàbilment digué que si el fet suscita dubtes, que es debati en la Mesa de la Cambra.

El monument del Baleares
Cada vegada guanya més força dins Cort la convicció que el monument al creuer Baleares serà desmuntat i retirat. Alguns sectors del PSM n'eren partidaris de la contextualització, però també dins aquesta formació s'està imposant la idea d'eliminació, amb sintonia amb l'Associació de la memòria històrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salvador Maimó, fa mes de 13 anys
L'estadi Lluís Sitjar hauria de ser una zona lúdica-esportiva-cultural (piscines, pistes basquet, casal de joves, centre cultural, biblioteques, espais verds, aparcaments, ...) O sigui un punt de reunió i trobada dels veïns de la zona i de tota Palma, una porta oberta al Parc de la Riera. Un pulmó verd per la Ciutat.

Les barriades Es Fortí, Son Cotoner, Serralta, Son Dameto i Bons Aires acullen a més de 60.000 veïns que representa un 15% de la població de Palma. Totes aquestes barriades estan saturats d'edificacions, coxes, ... i no disposen d'espais esportius, socials i culturals.
Valoració:4menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 13 anys
Què es pensen na Calvo i na Ramon, que aquells que estan en contra de l'enderrocament del monòlit els votaran? Que no l'esbuqui i els tendrà contents, però molt diferent és dir que tendran el seu vot.
Valoració:4menosmas
Per Republicana, fa mes de 13 anys
Fora el monument falangista de Sa Faixina. Calvo, Ramon,Grosske, dimissió!
Valoració:1menosmas
Per Pau, fa mes de 13 anys
Tant de bo sigui cert el comentari del Baleares i dins el PSM guanyi l'opció de tomar el monument. En política s'han de prendre decisions polítiques i aquesta n'és un exemple. Independentment del que digui la UIB o ARCA la darrera paraula la té la regidora del PSM. I si no toma el Baleares tota la feinada que ha fet en molts altres àmbits quedarà totalment a l'ombra. Així és la política.
Valoració:1menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 13 anys
Cort fa una comediassa sobre l'esbucament o conservació del bunyol de pedra d'exaltació feixista. Volen que sigui la UIB qui es banyi perquè, si finalment s'enderroca, puguin dir que ells no en són res, de la mort d'en Berga, i carregar el mort a la UIB. I si no s'esbuca, també. El que no sap na Calvo i companyia (i haurien de saber si volen tornar a governar) és que qui els ha posat en el poder han estat votants que no són, precisament, de la ultradreta que defensa que aquella cosa continuï dreta. Si volen tenir contents els votants del PP, endavant, que no l'esbuquin, i ja el 2011 tendrem novament el PP al poder. Aquesta falsa esquerra hipòcrita, després d'anys, encara no sap qui són els seus votants. Que trist i penós!
Valoració:12menosmas
Per Nito, fa mes de 13 anys
Una vegada més, el DdB manipula la informació al seu gust. Basta que una persona faci una pintada perquè ja parli de detractors del recinte firal previst. Bé, a mi també m'agradaria que desapareguessin tots els hotels de la costa mallorquina. Si faig una pintada en aquest sentit, el DdB em donarà suport mediàtic? El DdB hauria d'entendre que el que volen els veïnats (i tots els ciutadans) és que l'Ajuntament i la Conselleria resolguin aquesta qüestió sigui com sigui.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente