algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

No vagi per dit

N'ocupen tota la planta baixa
És espectacular el desembarcament de rodriguistes a la seu central del PP a Palma, al carrer Palau Reial. N'ocupen la planta baixa, la més gran de les dues de què disposa la seu. Són per tots els despatxos i el mateix José María Rodríguez ocupa, com a cambra, la sala de reunions. Mentrestant, al primer pis es troben el president, José Ramón Bauzá, i el vicesecretari general, Miquel Ramis. Però el trull i la moguda són a baix.

Oferta a Josep Lliteres
Es comenta que Josep Lliteres (UM), acabat de nomenar gerent d'Inestur, va rebre just abans una altra oferta: situar-se al capdavant del palau de congressos, actualment embolcallat en un futur molt negre. Lògicament, Lliteres declinà educadament l'oferiment. Això almenys és el que es comenta. Lliteres, educadament, calla.

En Pakiyo s'opera
El "Partido Andalucista-Illas Balears"ha fet un comunicat per informar que el primer secretari, Francisco Fuentes Pakiyo, s'opera a Son Dureta d'una dolença lleu. El cas, tanmateix, és que Pakiyo s'acomiada de la seva "afició", no fos cosa que el cirurgià tingui com a únic mèrit "la acreditación mediante el certificado del conocimiento de la impuesta lengua cataluñí hablada". No fa falta dir a Pakiyo on ha d'anar a operar-se, si tanta falta i por té... ni quin vaixell ha de prendre.

"Signes de recuperació"
El comentari més estès entre els polítics i els empresaris mallorquins presents a la fira turística Fitur de Madrid és que s'han començat a detectar "signes de recuperació" respecte dels pròxims mesos. Ho comencen a notar en el mercat alemany i el britànic està pendent del comportament de la lliura esterlina davant l'euro. Però aquests dies no hi havia, ni prop fer-hi, pessimisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.