algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Aeroport: és l'hora de la societat civil

Cal una mobilització en defensa dels interessos del país. Cal que el Govern balear s'hi impliqui. El futur hi està en joc

La proposta del ministre de Foment, José Blanco, respecte de la cogestió dels aeroports és del tot insuficient. Més encara: es tracta d'una hàbil manera per la qual l'Estat central manté el control de les instal·lacions aeroportuàries, l'estructuració dels serveis i objectius, i els recursos que genera, perquè només hi admet una participació minoritària de les comunitats autònomes i dels representants de la societat civil. Blanco deixa que algunes coses canviïn perquè tot continuï igual.

Si per a tota comunitat autònoma els aeroports són importants, per a les Balears són vitals. Són illes que viuen del turisme, però se'ls nega el control de la més important porta d'entrada i de sortida que tenen. També se'ls nega que puguin establir les estratègies de comunicació i, és clar, tampoc no tindran el control dels cabdals recursos que generen aquestes infraestructures. Cal una mobilització de la societat civil balear en defensa del que és seu. Cal que el Govern balear s'hi impliqui. Cal sortir al carrer, si fa falta. L'economia del país hi està en joc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobler, fa mes de 13 anys
Això mos passa per pertànyer a aquella merda d'Estat espanyol. Cadascú ha de poder fer es seus comptes a ca seva. I si no mos va bé, serà es nostro problema, ja mos arreglarem.
Valoració:9menosmas
Per inmi, fa mes de 13 anys
Salir a la calle y movilizar a la "sociedad civil balear" por la gestión de un aeropuerto? ¿Es que piensan que todos somos borregos que iremos a manifestarnos contra lo que nos digan estos cagatintas partidistas? Quien administrará el aeropuerto? Lladó ? Segura? Nájera? Margalida Tous - asi borra el idioma español de las pizarras- ?O lo privatizarenmos y lo daremos al grupo Serra? Movilizarnos por eso? Es que no pven como está el panorama laboral en las islas?
Y este es el editorial del periódico !
Valoració:-10menosmas
Per Kalodian, fa mes de 13 anys
Ni dependència ni privatització.
Valoració:6menosmas
Per Ramon, fa mes de 13 anys
Creat grup a Facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=246612204842&ref=mf
Valoració:3menosmas
Per pere, fa mes de 13 anys
Cal que ens impliquem amb la no dependencia de Espanya
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente