cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Nou premi: impuls de futur

dBalears ha obtingut un nou guardó que l'omple d'orgull com a oferta que fa de la innovació una de les divises de futur

dBalears ha obtingut un nou reconeixement internacional en aconseguir el tercer premi per a diaris locals atorgat per XMA Cross Media Awards 2009. S'ha valorat la interacció entre el diari digital i el convencional. Membres del jurat destacaren l'interès de la publicació envers els lectors joves i la capacitat de repensar-se l'oferta.

És una conseqüència més del fet que l'any passat es redissenyàs el diari i s'impulsàs la iniciativa digital, mirant de cara el segle XXI. Aquest nou dBalears és un notable esforç de l'empresa editora, Hora Nova, i un motiu d'orgull per a tota la Redacció. No som un diari més. dBalears es fa en català normatiu i des d'una profunda estima a la realitat illenca actual, en plena transformació.

Aquest esforç ha obtingut un notable èxit a Viena, a la trobada de l'associació internacional de premsa WAN-IFRA. Els professionals de primera línia en l'àmbit mundial han valorat la tasca feta per aconseguir un producte al servei de la voluntat de superació i empenta que demostren els ciutadans de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Home, d'ençà que no escriu en Joan Marí es dilluns en tenim ben poques de referències
Valoració:1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 14 anys
Si es sorprenent que amb la quantitat de noticies que hi ha a Formentera no hi trenvuin mes. Jo particularment llevaria tot lo relacionat amb el ca's Palma Arena i per deixar puesto a Formentera.
Valoració:2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
I ja no diguem de Formentera
Valoració:2menosmas
Per Toni d'Artrutx, fa mes de 14 anys
Si, Joan de Balàfia, molt poques coses de Menorca i de Eivissa.
Valoració:3menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Així i tot, no acaba de ser es Diari de Balears sinó que encara és bastant es Diari de sa Balear Major, aquesta impressió em fa
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente