algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

La decisió de Guillem Ginard

L'actitud del batle de Campos, que ha destituït socis del govern, complica encara més la situació política illenca

La decisió del batle Guillem Ginard (UM) de destituir dos dels tres regidors de Campos pel Canvi, fet que ha motivat la dimissió del tercer, constitueix un cop important al pacte de centreesquerra que governa la localitat des del 2007.

Ginard ha actuat així al·legant formalment la defensa del projecte de golf de Son Baco, però són molts els que veuen en aquesta acció un intent de mantenir-se en la batlia. Segons l'acord subscrit amb l'esquerra, Ginard havia de cedir la primera vara d'aquí a pocs mesos. La seva decisió no deixa de ser un moviment desesperat.

Les conseqüències van molt més enllà de Campos. Fa pocs dies s'ha recomposat el Pacte al Consell després d'una negociació duríssima. La direcció d'UM, que encapçala Miquel Àngel Flaquer, ha rebutjat l'actitud de Ginard, que es converteix en una passa més en la degradació d'un Pacte al qual li van sorgint problemes i entrebancs per massa bandes. Què passarà ara a Campos? Amb quins suports governarà Ginard? S'escamparà aquesta tensió a altres indrets? UM ha d'arreglar els seus problemes o la degradació continuarà debilitant la situació política general.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalina, fa mes de 14 anys
Guillem Ginard: una persona SENSE paraula
Valoració:3menosmas
Per Aina, fa mes de 14 anys
Moigef, t'ho dic a tu: remenar el cul és una expressió popular, com engronsar-lo, i es fa servir per llevar ferrro, perquè si digués el que realment penso que fa en Guillem Ginard a la sala, vendria a cercar-me en Garzón, com a mínim.
Potser sí que ho he repetit una partida de vegades, però era la meva intenció: insistir en allò que fa i allò que vol.
A les suposades referències a orientacions no polítiques m'estim més no contestar-te, perquè t'esclafaria si ho fes. I després potser vendria a cercar-me algú altre. Els que teniu manies us penseu que la retsa del món és com vosaltres. I no, no és així.
Valoració:4menosmas
Per mallorca a les 10, fa mes de 14 anys
UM mira qu ene fa d´anys, encara no ha asumit que es un partit minoritari. No vulgueu tant, no siau tant mercantilistes, i compliu amb la llei i no recolzeu plan territorials perversos , Amb els fiscals pitjant els talons i repeteixen la mateixa història.
Valoració:5menosmas
Per moigef, fa mes de 14 anys
Aina, en el teu comentari hi ha una certa redundància amb l'expressió "remena el cul". Jo que no soc campaner, malgrat que conec el poble, veig una amagada referència de les orientacions no polítiques del vostre alcalde. Creus que això és censurable? I si algunes campaneres remenen allò altre, també és censurable? Potser n'hi ha.
Valoració:2menosmas
Per Tieta, fa mes de 14 anys
Ginard és una titella dels poders econòmics, no és el batle que necessita Campos.
Valoració:17menosmas
Per lluis, fa mes de 14 anys
Fins que Munar no desaparegui a UM no és posible l´ordre. Tot per salvar el seu cul. és vergonyos, total la política mallorquina fa oi.. Jo ja tenc clar quin serà el meu vot; blanc blanc blanc
Valoració:2menosmas
Per Romina, fa mes de 14 anys
Endavant Joan i Guillem ! La gent honrada està amb vosaltres.
Valoració:-1menosmas
Per Aina, fa mes de 14 anys
Ginard no governa, remena el cul. I com que li agrada tan remenar-lo, no vol que el privin de fer-ho. La seva actuació és repugnant, però a mi no em sorprèn gens el que ha fet, feia temps que es veia venir que en faria qualcuna per seguir remenant el cul per la Sala. Digau-li son Baco, hotels a sa Ràpita, el cas és que ell vol fer paper i com que a UM no l'ascendeixen, no trepa tant com ell voldria, ara no vol amollar la vareta de "manar"i ha fet servir aquesta excusa com en farà servir una altra quan li convengui.
Vergonya com a campanera sent.
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente