algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Quin exemple

A qualcú, que no tengui la cadira bellugadissa, li pot interessar com acabi el serial d'UM i el Consell? Vull dir que, siguin quins siguin els termes del nou acord (que n'hi haurà), la ciutadania només guanya arguments pel desafecte de la política. Tenir uns polítics que se'n van d'una institució sense deixar de cobrar ni un sol dia és incrementar les raons de qui diu estar-ne oiat. Per si no bastàs, que el PSOE hagi d'empassar-se bravejades sense ser capaç ni d'oferir el més petit bri d'esperança en una conducta recta, adoba el camp al fàstic general. Qui ha de donar llum d'entrega pel país, de generositat i de responsabilitat, ha donat fum per primar els interessos particulars amb una actitud pròpia de malcriats.

A partir d'ara, qui tendrà autoritat en el Consell per expedientar un funcionari que cobri sense fer feina? Però, el que encara és més greu, perquè les maniobres són tan tèrboles que ni necessiten ser vera, és que els desprestigiats membres de l'executiu han enfangat el prestigi del judicial mesclant-lo, irresponsablement, en la seva desvergonyida lluita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 14 anys
Aquí no hi ha innocents. Si UM va fer la geniada, és perquè sabia cert que cap dels polítics del PSOE o del Bloc vol perdre la seva cadira. Així que tots ells són una guarda de corruptes. Per acció o per omissió.
Valoració:2menosmas
Per xavier, fa mes de 14 anys
Sr. Aguiló, té tota sa raó, pero tot aixo passa per haver tragat amb Son Espases. Desprès de Son Espases toto es possible.
Valoració:5menosmas
Per DIADA NACIONAL, fa mes de 14 anys
VISCA ESPANYA , VISCA MALLORCA , VISCA BALEARS
12 OCTUBRE DIADA NACIONAL
TOTS SOM ESPANYONLS, TOTS SOM MALLORQUINS
TOTS SOM BALEARS
DIADA NACIONAL,
Valoració:-9menosmas
Per PESOJ, fa mes de 14 anys
No, axó no pot ésser, no crec què els polítics esmentats vulguin cobrar pels dies que han
abandonat la institució.
No els veig ca passos...
Valoració:1menosmas
Per Pau, fa mes de 14 anys
Jo me'n faig creus de que vostè i el senyor Riera escriguin al mateix diari, l'un per massa i l'altre per massa poc.
Valoració:1menosmas
Per marti de son xigala, fa mes de 14 anys
No només això cuants funcionaris no cauran en el pou dels cremats, perdran tota la motivació i no en faràn ni brot, n'hi ha molts que creim o creiem amb la societat i esteim perdent la fe. Poc a poc el costat fosc no deixa de creixer
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente