algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
21°

Més llenya al foc

En l'actual conjuntura de crisi que travessen les Balears, crisi en el sentit més ampli de la paraula: econòmica, política i de casos judicials, no hi ha pitjor imprudència que afegir més llenya al foc. Ara EU demana la dimissió del conseller de Turisme, encarregat de gestionar el 80 per cent del PIB balear, per una qüestió judicial. Però, deixant ara de banda la crisi dels casos judicials per entrar en l'econòmica, fa un mes no mostraren el mateix entusiasme quan el president Antich va proposar la reducció de conselleries per estalviar doblers públics, la qual cosa significava, entre altres moltes iniciatives, la fusió de Treball i Benestar Social, gestionada per EU. És a dir, que els tocava de prop. I que consti que en l'estalvi i en la reducció d'aparell i càrrecs públics hi havia en joc dotzenes i dotzenes de milions d'euros.

El titular de Turisme, Miquel Nadal, ha dit que dimitiria de conseller, si el TSJIB emprenia accions contra ell. Serà en aquest moment quan assumirà responsabilitats, però no abans. I tal com està el Pacte en l'actualitat, no sembla responsable llançar més benzina al tió o tot se'n podria anar en orris. Mantenir una alternativa de progrés exigeix molta capacitat d'equilibri i molta serenor en els moments difícils. No es pot agreujar la crisi política, que ja té un bon calvari amb el que està passant en el Consell. Això no obstant, pel que es veu, EU vol més foguera i escampar la crisi a Cort, ja que reclama que Nadal dimiteixi de regidor. Però on anam, al·lots, on anam?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bernadet, fa mes de 12 anys
Els d'Esquerra Unida són uns impresentables. Vaja tropa! No m'estranya gens que no es mengin una merda, electoralment parlant.
Valoració:1menosmas
Per Jaumet, fa mes de 12 anys
No val la pena callar les malifetes de personatges com na MAM. No oblidem que en Nadal va firmar perquè és curt de gambals: na MAM va dir que estava malalta o se'n va anar de vacances i aquell homonet, tot collons de ser el president en funcions, va firmar aquella bomba de rellotgeria de Can Domenge. Però els d'EU no se n'aniran, ni ningú, no passeu pena. A hores d'ara les cadires ja han tret arrels i no hi ha cap cul que es vulgui aixecar.
Valoració:2menosmas
Per Piñatero, fa mes de 12 anys
Aviat et cremaràs el darreres, Riereta. Ves en compte que prop de casa teva es cala foc.
Valoració:4menosmas
Per Terror de cor, fa mes de 12 anys
El senyor Riera pacifista, si fa de braç armat dels corruptes d'UM
Valoració:5menosmas
Per Koljos, fa mes de 12 anys
Alerta mab el que deis Sr. Riera, que els amiguets den Grosske vos estiraran les orelles. Això és una guerra, i en temps de guerra els pacifistes reben de per tot. Quina por de gent, aquests d'Isquierda Hundida.
Valoració:-2menosmas
Per Lluis, fa mes de 12 anys
Sr. Riera estic convençut que si això fos religió seria anomenat "el martir del pacte". Lletgint les seves opinions amb aquest llenguatge tan apocalíptic alhora que paternal, hi ha vegades que sent confusió i pas pena pels mafiosos que ens governen, pero després pens que ens han robat 30 milions d´euros i ... Per cert, que està pensant Armengol en presentar al Consell com acusació particular en aquest cas.¿ només amb la corrupció del PP? I si Nadal Flaques i cia son declarats culpable, ¿podem exigir resonsabilitats a Armengol per no presentar-se - el Consell, s´entenc- com acusació particular?
Valoració:2menosmas
Per Pep martorell Escalesa, fa mes de 12 anys
No teniu vergonya, primer robau 30 milions d'euros a can domenge mes tot el que no es sap o vos hi han trobat i deprés vos queixau de que el consell no paga, amb aquets doblers es pagaria tot! els mallorquins hem de perdre la por i començar a marginar socialment a n'aquests mafiosos. i els politics haurien de fer el mateix i treurels de les institucions.
Valoració:12menosmas
Per Antimafionalista, fa mes de 12 anys
Per quina raó aquest senyor empara als corruptes ?
No serà que el partit mafionalista es porta bé amb els seus socis de corda ?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente