algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

Pugna PSOE-PP per la corrupció

La Justícia s'ha convertit en el camp de batalla clau en què es dirimeix el torcebraç polític, que se centra en la corrupció

Les rèpliques i contrarèpliques dels màxims dirigents del PSOE i del PP arran dels darrers escàndols de corrupció estan arribant a extrems més que preocupants. La darrera flama l'ha encesa la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, afirmant que "vivim a un estat policial". Les reaccions socialistes, encapçalades per Zapatero, no han estat menys dures.

I fins i tot dirigents socialistes han acusat el PP d'estar "rovellat per la corrupció". La situació no pot ser més tensa quan s'acosta una tardor que les previsions auguren molt difícil a causa de la crisi econòmica. En tot cas, els ponts polítics estan trencats. Les ferides entre els dos partits per qüestions de denúncies judicials vénen de molt lluny, dels temps del GAL i Filesa, ara fa tres lustres.

Si aleshores el PP aconseguí arribar al poder amb constants acusacions de corrupció envers els socialistes, ara la situació és a la inversa. La Justícia s'ha convertit en el camp més important en el qual es dirimeix la lluita política. Però, ben mirat, només així s'eradicarà la corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per son ferragut, fa mes de 13 anys
En Toni toca punts, per això son dirigents ó benefactors del PP. Me preocupa que si en tants de casos han posat "ma al calaix", que no tornin el dobbés a la Caixa D´Hisenda Pública. No perque tenguem democràcia els partits polítics poden manejar els pressupostos a la seva manera Necessitam que el partits puguin esser exclosos , como a organitzacions pplítiques si continuadament han de cometre irregularitats per sobreviure. Perque si miram els ritmes de vida de molts d´ells, deu ni dó. Molt fotut es per un ciutadaá que ha de ppagar els seus impostos veure amb mans de qui les manejen. I després de la gran decepció vé la "bona cobertura " que tenen o que s´han cercada absns amb relacions que van totalment en contra de la separació dels poders. A n´en Montesquieu el maten cada dia... I així podríem parlar..... Però el patrimonis creixen.. No es el meu objectiu el tenir ne però si veure com sén riuen de la gent que traballa normalment i que fa un esforç continuat per mantenirse a qualsevol llòc de feina. La Classe política.............. No en fa cpa d´esforç , pensen com "ho han de fer".
Valoració:7menosmas
Per Toni, fa mes de 13 anys
Si anem cap endarrera en l'historia, com fan ara els del PP, per ventura podríem parlar dels pares i padrins de molts de dirigents del PP que feren de les seves durant la guerra civil. Ara es veu perquè no volien la Constitució. Els corruptes volen les lleis a la seva mida, i no es que Espanya sia un model, però l'estat de dret no es el seu medi ambient ideal. Vergonya de PP i dels seus votants incondicionals. Justicia igual per a tot i prou contundent per escalivar poquevergonyes en actiu i aspirants a viura fraudulentament de la politica.
Valoració:4menosmas
Per Barrufet, fa mes de 13 anys
Justícia n'hi ha molt poca perquè siguin del PP o del PSOE els afectats són tractats amb una benevolència judicial excessiva comparada amb la resta de processos que afecten als ciutadans.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente