algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

No vagi per dit

Principi d'acord amb els escocesos
L'eurodiputada del PP Rosa Estaràs ha arribat a un principi d'acord amb els eurodiputats escocesos per tal d'impulsar tota la qüestió de la insularitat dins la Comissió Territorial. Estaràs vol que aquest impuls vagi lligat a l'assoliment de més fons de cohesió per a les zones insulars.

Canvi climàtic i fregada política
Dins UM no ha fet gens de gràcia que la Conselleria d'Indústria organitzàs la setmana passada un acte sobre energia i canvi climàtic "que envaeix les competències de la Conselleria de Medi Ambient". De fet, hi va haver una queixa formal a la consellera Francesca Vives (PSM), però aquesta contestà que la Direcció General que l'havia tirat endavant és d'Esquerra Unida.

Buils, a la Cambra amb Flaquer
El Parlament es va omplir ahir de comentaris sobre la presència de l'exconseller de Turisme Francesc Buils entre el públic convidat al debat sobre finançament. Buils era devora el nou president d'UM, Miquel Àngel Flaquer. "És això casualitat?", es demanà un ben intencionat.

Vol de vips a Madrid
El vol d'Air Europa d'ahir a les vuit del matí cap a Madrid era ple de polítics i dirigents empresarials que coincidiren a l'avió. Rosa Estaràs anava a una reunió de la directiva del partit; Miquel Nadal, al Ministeri de Turisme; Aina Calvo, a una reunió de la Federació de Municipis; Josep Oliver, a un encontre de la CEOE. I per si hi faltava algú, també s'apuntà a les salutacions Pere Batle, exdirector general de Sa Nostra, que també anava a Madrid per altres motius. Calvo i Nadal varen seure junts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francis Coppola, fa mes de 14 anys
Guillemet, envejós. Si tu poguéssis aniries en jet particular. Meam si no ens coneixerem, ara!
Valoració:-2menosmas
Per Guillemet, fa mes de 14 anys
"El vol d'Air Europa d'ahir a les vuit del matí cap a Madrid era ple de polítics i dirigents empresarials que coincidiren a l'avió"
Ben segur que anaven en bussines class..."paga pueblo, paga"
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente