muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
15°

És el millor per al Mallorca

Semblava impossible, però ha tornat a succeir. S'ha confirmat la similitud. Paul Davidson no va comprar. Carlos González tampoc no ho ha fet. Vicenç Grande es va deixar enganar per l'anglès, Mateu Alemany també ha estat enganat, però en aquesta ocasió l'empresari era de Madrid i madridista.

Mateu Alemany ha quedat ferit. Gestionà de manera immillorable l'entitat fins que s'aconseguí l'anel·lada permanència. Després, tot han estat equivocacions.

El president i màxim accionista fou acusat pel grup d'empresaris que encapçalava Serra Ferrer de no respectar la paraula donada. Alemany hagué de veure com el grup de Serra li deia en un comunicat públic que no havia complit el pacte al qual havien arribat.

Alemany, i la seva imatge, patiren quan es va saber que s'estimava més els 5 milions del madridista González que els 3,5 que havia arribat a oferir el grup de Serra. Però la cobdícia és humana. Guanyar doblers, molts doblers, és legítim. Ara, ja sabem que Alemany s'equivocà en no acceptar la proposta mallorquina.

Han passat poc més de deu dies i és ara Carlos González qui acusa Alemany. Li diu que les condicions de venda s'han modificat i que per tant si compra el Mallorca ha de ser pagant en còmodes terminis.

El futur, emperò, no és tant xerec com els més pessimistes es poden imaginar. Ben al contrari, Alemany farà ara el que millor sap fer: gestionar. És el millor que podia haver passat al Mallorca. Això si, quan arribi l'hora de vendre més val que cerqui un bon intermediari. D'això no en sap.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Voltor, fa mes de 14 anys
Totalment d'acord amb "mariano". La premsa mallorquina és massa consentida amb l'especulació dels "míster Marshall". Si Alemany, Grande i tota la tropa de negociants volen fer el ridícul, va seu, però la premsa hauria de tenir el punt crític que té la societat mallorquina amb un club de futbol que és més foraster que el Reial Madrid!
Valoració:1menosmas
Per mariano, fa mes de 14 anys

1. Gran èxit dels periodistes.

2. Alemany no ha fet el negoci: 4 milions de guanys, una 'pilotada'...


Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente