algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

No vagi per dit

Un 18 de juliol diferent
Dissabte vespre, a Portocolom, es va posar a debat el significat de l'anomenada "Nova Cançó". Joan Ramon Bonet, Joan Manresa i Isidor Marí varen explicar diverses visions del moviment cultural, la seva incidència i les dificultats actuals. Un centenar llarg de persones va gaudir i participar d'anècdotes i referències històriques. En acabar l'acte, atenent una petició i amb la col·laboració d'un veí que va anar a cercar una guitarra, Isidor Marí n'oferí un tast amb l'emblemàtica Flors de Baladre i animà els assistents a cantar amb ell Bona nit, Blanca Roseta, amb una lletra basada en el Talmud (fa 1.600 anys). Però la coincidència del dia va estimular Isidor a interpretar una antiga cançó eivissenca que fa esment de la depredació fiscal i la necessitat d'aturar-la, que diu: "Es pobres no podem viure, / sempre hem d'anar de rencor, / treballant i coent sitges / per pagar als recaudadors. / L'Espanya va de fallida / per manca de regit bo / que van perdre Filipines / i Cuba que era mellor... / i ara perdrà ses tres Illes, / Mallorca, Eivissa i Maó".

I els gorretes?
El regidor Eberhard Grosske "legalitzà" els guardacotxes del centre de Palma per donar cobertura legal a aquestes persones i dissuadir-ne d'altres de dedicar-s'hi, però els capvespres només es veuen romanesos.

Guardiola descansa a Mallorca
Pep Guardiolaha
passat dos dies descansant a un hotel del Llevant de Mallorca. Tenia previst venir amb la família, però una filla es posà malalta i finalment arribà tot sol. Ha estat gairebé tot el temps jugant a golf.

Igual de bruts
Fa dos mesos uns grafiters, que foren detinguts, pintaren furgons del tren d'Inca. El seu "art" encara és penosament visible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per trenaire, fa mes de 14 anys
El tren d'ahir, segons mes contaren, va ser pintat el vespre anterior. El quí feis referència ja està net.
Valoració:-1menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
ido, els grafiters que els embrutaren que rentin la seva brutor, per ventura anirian mes vius.
Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente