algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
19°

No vagi per dit

Hiperactiva Estaràs
No deixen d'arribar noves a la redacció sobre l'activitat frenètica de l'eurodiputada Rosa Estaràs. Aquests darrers dies hem rebut més avisos, notes i correus d'Estrasburg amb Estaràs com a protagonista que els darrers cinc anys.Estaràs pot batre rècords d'eficiència a la web parlorama.eu, que avalua la feina dels polítics i que qualificà el cap de files del PP, Jaime Mayor Oreja, com un dels més "peresosos" d' Estrasburg.

Els problemes del senyor bisbe
Ens arriben notícies d'estira-i-arronses importants dins l'Església de Mallorca en referència al cas del rector de Can Picafort, Pere Barceló, que va ser traslladat a la presó de Palma però després recol·locat al seu lloc pel bisbe, Jesús Murgui, per les pressions dels veïns. Ens asseguren que la situació és d'una tensió extrema.

La consellera "del casc"
Mig en broma mig seriosa, Bàrbara Galmés s'autoanomena a partir d'ara la consellera "del casc". I és que la consellera d'Educació i Cultura té en marxa sis projectes culturals que necessiten obres. Museu del Puig dels Molins, la reforma de l'Arxiu del Regne de Mallorca, el museu de Mallorca, l'etnològic de Muro, la biblioteca d'Eivissa i l'edifici de la Llonja. Ara queda saber si tots quedaran enllestits abans d'acabar la legislatura.

"En buen español"
El Consejo de Patrimonio Histórico que es du a terme aquests dies a l'Almudaina ha pres un caire ben centralista, malgrat que el Govern balear en sigui l'amfitrió. A la inauguració d'ahir, tots els cartellets de les comunitats estaven en castellà. Ni tan sols no hi hagué cap deferència per a les comunitats amb llengua pròpia. Així, es podia veure la ñ a Catalunya o un brillant Baleares davant la consellera Bàrbara Galmés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xumxum, fa mes de 14 anys
Ja té raó en Vudyalien, "sortida de cavall...", i mai més ben dit: SORTIDA!! Amb el que cantà en Gozàlbez ahir a algú li extranya que estigui "frenètica" i tan lluny de Mallorca com ha pogut?
Valoració:3menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 14 anys
Activitat frenètica de l'eurodiputada Rosa Estaràs???: "Sortida de cavall, arribada d'ase" ja em parlarem d'aqui un temps...fará com tots i l'unic frenesí será per anar a cobrar.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente