algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Més promeses incomplertes

Encara no sembla que hagi arribat l'hora en què Zapatero compleixi la seva paraula sobre un finançament just

Dia 26 de febrer del 2008, davant les 7.000 persones encabides en el Palma Arena, Rodríguez Zapatero reconegué que la nostra comunitat és la més maltractada de tot l'Estat i es va comprometre a "solucionar-ho". No se'ns acut cap fórmula per "arreglar-ho" que no passi per la via d'un finançament just, però ara per ara no sembla que la Moncloa cregui que hagi arribat l'hora de complir promeses. Antich ha tornat de Madrid amb una nova frustració, per més coratge que posi en la necessitat de continuar negociant.

No ens aconhorta gens saber que els illencs no som els únics enganyats pel president espanyol, que acumula un desprestigi ingent per l'incompliment sistemàtic de promeses en matèria d'estatuts i de finançaments. Menys ens anima encara saber que el problema tampoc no el va resoldre José María Aznar, per l'actitud del qual el PP balear hauria de moderar el seu discurs en aquesta matèria. Ara bé, allò que ens alarma és el pes insignificant de la nostra comunitat a la capital de l'Estat, com una constant per explicar la situació paracolonial en què vivim.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fogater, fa mes de 14 anys
No, no, Lector, ves a "Davant el fèretre" aquí al costat, a la dreta, i ho entendràs. N'han esborrat dues pàgines senceres o més.
Valoració:3menosmas
Per Parole, fa mes de 14 anys
Normal. Les promeses i paraules del PSOE en relació als seus compromisos de progrés sempre són fum.
Valoració:7menosmas
Per Lector, fa mes de 14 anys
fogater tens el disc rallat.
A voltes no queden registrats alguns comentaris i potser no té res a veure amb censures. Per assegur-me que no es perdin els meus vaig adoptar el mètode d'escriure primer amb word al meu ordinador, o be copiar i actualitzar la pàgina després d'escriure i fer seguidament un "copy-paste" a l'espai destinat al comentari.
Valoració:0menosmas
Per fogater, fa mes de 14 anys
Srs. administradors del dB: amb la vostra actitud de censura incontrolada estau fent fora molta de gent d'aquest fòrum. Arribareu a quedar tot sols, i tot perquè teniu algú amb la mà massa fluixa i que censura indiscriminadament, de forma totalment aleatòria, que fins i tot m'atreviria a dir que pateix alguna mena de crisi neuròtica de manera que veu "gent dolenta" pertot arreu. És ben hora que comenceu a donar explicacions al respecte. Per cert, també m'estic plantejant no tornar a visitar-vos mai més. Supòs que vos és igual; a mi també.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente