algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

No vagi per dit

Joana Lluïsa, a Roma
La consellera insular de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, ha viatjat a Roma per celebrar-hi en família el seu 50è aniversari. Ja fa temps que estava molt emocionada esperant l'efemèride, fins al punt que fa poc ‘revolucionà' i ‘modernitzà' espectacularment el seu look.

Memòria històrica
La retirada del monòlit dels Jinetes de Alcalá ha obert un debat encès a la nostra web. Molts comentaris reclamen més actuacions similars de la batlessa Aina Calvo, amb menció especial per al monument al creuer Baleares, a la Faixina, i al carrer dedicat al comandant de la Legión Azul Juan Alemany Vich.

Els successors
Ningú no hi podrà ocupar el lloc de Baltasar Porcel, però el diari La Vanguardia parlava ahir del relleu mallorquí de l'escriptor andritxol. Esmentava com a possibles continuadors Sebastià Alzamora i Melcior Comes, habitual a les pàgines de dBalears. Així mateix, sospesa també el jove Pere Antoni Pons.

Nájera i els hotelers
Les relacions entre la responsable del Consorci de la Platja de Palma, Margarita Nájera, i els hotelers de la zona no són gaire bones. Dies enrere, la socialista no assistí a la inauguració del nou auditori a la seu de la Federació Hotelera. S'estalvià sentir crítiques contra ella. Tanmateix, la seva mà dreta, Neus Pacheco, les sentí in person.

Hi haurà represàlies?
El batle de Calvià ha anunciat que en lloc d'invertir 60.000 euros mensuals en publicitat, a partir d'ara just en gastarà 30.000. Es dóna per segur que Carlos Delgado represaliarà alguns mitjans que no han estat tan benèvols amb les seves simpleses i sortides de to com ell esperava pel que ‘pagava'. N'hi ha precedents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anna, fa mes de 14 anys
Sebastià Alzamora i Melcior Comes no es poden comparar. Alzamora és un poeta i escriptor consagrat i Comes un mal imitador de Porcel. Quant a Pere Antoni, que jo sàpiga, és un bon poeta i un grandíssim entrevistador, però no li conec cap novel·la.
Valoració:2menosmas
Per Joana, fa mes de 14 anys
Jo pens que el millor successor d'en Porcel és na Maria de la Pau Janer. En segon i tercer lloc hi posaria en Miquel Segura i en Melcior Comes.
Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa mes de 14 anys
Gent tan innutil i llmepos com els pesemeros que estan al Govern són mal de trobar. Feis feina, vagos que just la pintau per poder tenir un bon arribar a final de mes. En mans de qui estem.....
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Na Mascaro, si que ha fet: ha revolucionat i modernitzat el seu look. Llastima que no ho hagues fet amb l'ensenyament i la cultura, suposadament per aixo la paguem entra tots. Ja veis amb que empra sa paga publica i quins son els seus fets, no sap aquesta senyora la dita castellana aquella de " aunque la mona..."
Valoració:-6menosmas
Per sineuera, fa mes de 14 anys
Ei, entre els successors d'en Porcel no oblideu en Sebastià Bennassar, que també és col·laborador d'aquest diari. Ara mateix, els millors escriptors joves de les Illes són: Alzamora, Pere Joan Martorell, Sebastià Bennassar, Melcior Comes i Pere Antoni Pons, així com en Jaume Pons Alorda i de tots ells només n'Alzamora i en Bennassar conreen tots els gèneres i ho fan molt bé.
Valoració:3menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 14 anys
aquesta Mascaró. ha fet res???
Valoració:-4menosmas
Per TV3VOLEM, fa mes de 14 anys

Aquesta Mascaró ha fet res pel retorn de TV3 ???
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente