algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

No vagi per dit

Pregunta al Senat
El senador Pere Sampol defensarà dijous de la setmana que ve en la Comissió d’Exteriors de la Cambra Alta la catalanitat de Pau Casals i denunciarà la repressió que patiren ell i la seva obra. Aquesta intervenció ha estat motivada per un article de Bartomeu Mestre Balutxo publicat a dBalears sobre l’himne de les Nacions Unides i la renúncia del músic català a ser considerat espanyol en temps del general Franco.

Espontanis en la investigació
Investigar les possibles corrupteles en les obres de la carretera de Manacor interessa no només els fiscals anticorrupció i els policies, sinó que alguns espontanis també s’hi han sumat. Ens comenten que un trio de detectius es va desplaçant per aquí i per enllà interrogant gent per aixecar pistes. Allò curiós, però, és que l’equip té un interès únic: involucrar sigui com sigui Maria Antònia Munar en la causa criminal.

Alerta amb els ‘letizios’
Per Madrid han donat un nom a les sabates de plataformes gegants i tacons interminables que llueix la princesa d’Astúries: els diuen "los letizios". El cas és que els membres de protocol posen un esment especial pels llocs on ha de passar la princesa, no fos cosa que una arruga o un crull la fessin travelar i es registràs un denou gros. És un tema, aquest, que el protocol illenc ha de tenir present.

El lloc de la hac
En la nostra edició d’ahir ens referíem a algunes peculiaritats de les vistes via Google Earth. El lector ja degué notar –i esperam que va saber perdonar– el desplaçament de la hac, que toca cloure la breu processó de lletres i no obrir-la. És el nostre deure demanar disculpes i prometre que ens hi mirarem molt més, d’ara endavant, en la col·locació de la hac (i, naturalment, de totes les altres lletres i dels nombres).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.