algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

No vagi per dit

El suport d’Aralar
El PSM per un costat i ERC per l’altre estan molt interessats a aconseguir el suport d’Aralar en les pròximes eleccions europees. Aquest partit abertzale d’Euskal Herria defensa la independència dels set territoris bascs (inclosa Nafarroa i el Lapurdi de França), però per una via pacífica i de rebuig del terrorisme. Aralar és també el nom de la muntanya emblemàtica dels bascs, com aquí el puig Major.

El comiat de Cirer
Ha causat sorpresa que Catalina Cirer hagi decidit deixar de ser portaveu del PP a Cort abans de plantar batalla per la presidència del PP Palma. Tot apunta que no ha sentit que li faci costat l’actual presidenta del partit, Rosa Estaràs, que juga molt fort a favor de la renovació amb l’absolut suport de Madrid. Ara l’objectiu de Rosa i del seu secretari general, Guillem Estarellas, és trobar la persona adequada per ser candidat a les municipals del 2011. És a dir, jove, un poc coneguda, sense fer llarg, i amb un passat immaculat.

Demà, cita a UM
La reunió del consell polític d’UM de demà ha provocat una gran expectació al voltant del president Miquel Nadal, després de la seva imputació en el cas Can Domenge. Però militants veterans del partit recorden que molts dels seus membres són batles i regidors que ja participaren en la reunió de la setmana passada en què Nadal va obtenir el suport dels càrrecs públics del partit. "Així que, en principi, no té per què haver-hi canvis d’actitud espectaculars".

Hotel de luxe a Campos
Com se sap, Consell i Ajuntament de Campos negocien donar llicència per fer un hotel de luxe a la Marina. Això no ha fet gens de gràcia als veïns de la Ràpita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per vaja,vaja, fa mes de 15 anys
Uiiii!!!!
Difícil decissió per els d'Aralar....
ERC probablement 300.000 vots....
PSM probablement 5.000 vots....
Difícil decissió.
Els d'Aralar no deuen dormir.
Valoració:0menosmas
Per GA, fa mes de 15 anys
Ara que les coses no van bé, ja no volen saber res d'Eusko Alkartasuna.
I tanmateix ja hem vist de quin peu es calcen.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente