algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Chuck for President

Vénen dies de glòria i bufetades: Chuck Norris ha decidit dedicar-se a la política. L’actor nord-americà, conegut protagonista d’innombrables pel·lícules d’arts marcials i de la sèrie Walker.

Texas Ranger ha anunciat des del bloc conservador WorldNetDaily i des del programa de ràdio de Glenn Beck que considera seriosament la possibilitat de presentar-se com a candidat a governador de Texas, un anunci que no ha de sorprendre ningú, perquè ja coneguérem el suport que donà al republicà Mike Huckabee en el procés electoral que culminà amb l’elecció de Barack Obama com a president dels Estats Units.

Justament, la iniciativa de Norris ha apel·lat a la necessitat d’iniciar un procés que aglutini forces d’oposició a la nova presidència, reivindicant les figures de Washington, John Adams i Jefferson i proposant una "nova revolució" (la primera fou la dels pares fundadors).

Hi ha hagut certa confusió en la notícia, perquè l’actor s’ha postulat per a "President of Texas", en lloc de governador, com si la seva no fos pas una mera candidatura –com la que dugué Arnold Schwarzenegger a governar Califòrnia– i perquè Chuck Norris ha insinuat que, si continua la deriva progressista d’Obama, Texas i altres estats de la Unió podrien reivindicar la secessió i recuperar, en el cas texà, el breu període d’independència (tutelada) que va viure entre 1836 i 1845. Però la seva política no vol limitar-se a l’estat de l’estrella solitària ni al conjunt dels Estats Units: vol mantenir amb tots els països del món bones relacions comercials, malgrat que "amb la menor connexió política possible", i reivindica que la Constitució nord-americana (amb C majúscula, perquè Chuck Norris parla sempre amb majúscules) "es va crear només per als ciutadans morals i religiosos".

A la xarxa, el personal s’ho ha pres amb humor i hi han reaparegut els acudits que han fet famós l’actor, tan famós com la seva facilitat per estovar els delinqüents amb un parell de galtades (i no són galtades qualssevol, perquè Norris ha inventat un art marcial, el Txun Kuk Do, que ve acompanyat de dotze manaments norrissians, el setè dels quals resa: "Donaré tant de temps a millorar-me que no tindré temps per criticar els altres"; potser l’hagi de infringir, quan sigui governador, o President). Si algú té curiositat per aprofundir en la ideologia chucknorrissiana, pot fer un cop d’ull a la web www.chucknorris.com, o adquirir el seu recent llibre titulat Cinturó negre de patriotisme.

Com reanimar Amèrica (27 dòlars, i 127 si el voleu amb la firma de l’autor). El resum del seu pensament polític comença així: "Sembla que arreu on miris, aquests dies, les notícies són dolentes. Els immigrants il·legals assalten les nostres fronteres... la nostra nació i les famílies americanes estan esguerrades pels deutes... els jutges ignoren la Constitució... els liberals neguen el dret a la vida i fins i tot que els nostres drets provenen de Déu...".

Ah, els acudits! "Lema de Chuck Norris: Si no em votes, potada voladora!", "Però... Chuck Norris no era de Bilbao?", "Stallone ha agafat un llibre de geografia i cerca el seu estat"...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.