algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

No vagi per dit

Llei antitabac
En els darrers mesos s’havia relaxat molt l’aplicació de la Llei antitabac als bars, però des de fa unes setmanes sembla que els serveis d’inspecció s’han tornat a activar i s’han vist restriccions en alguns establiments que eren molt més permissius abans.

Expedient a Gesa
Avui es produiran novetats sobre l’expedient obert a Gesa pel Govern arran de la problemàtica del nou sistema tarifari. Hi ha molta d’expectació per la decisió final que prendrà la Direcció General de Consum.

No es cantà La Internacional
En l’acte de cloenda del novè congrés de CCOO, que tingué lloc ahir, saltà la sorpresa: no s’hi cantà La Internacional i s’hi veieren poquíssims punys alçats. Resulta que quan es tancà l’encontre hi aparegueren una violista i un violencel·lista que, efectivament, interpretaren la música de l’himne, però l’organització no deixà cantar ningú. Allò quedà molt clàssic i fred.

Emilio Botín, lacònic
El president del Banco de Santander, Emilio Botín, acudí ahir a la UIB per renovar un conveni de col·laboració amb la rectora Montserrat Casas. Fou un acte d’allò mès tancat i Botín pràcticament no va fer declaracions a la premsa, naturalment molt interessada en com veu l’actual crisi econòmica. Només els dedicà trenta segons per dir que les accions del seu banc van "molt bé" . També es mostrà "content" de ser a la UIB.

Nadal no tem la destitució
Fonts properes al conseller de Turisme i president d’UM asseguraren ahir que el seu cap de files no té "gens de por" que el president Antich el destitueixi com a membre del Govern arran de la qüestió de Son Baco.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mal Nadal, fa mes de 15 anys
És que en Nadal és un mascle molt valent! Sap que si el destitueixen en poques setmanes tendrà un càrrec més important amb el PP. I això és el que li agrada: poder i figurera.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente