algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

No vagi per dit

5 milions cap a Sa Nostra

El guanyador de 15 milions d’euros del sorteig de l’Euromilió del passat dia 15 ordenà que aquest dipòsit, que es trobava al BBVA, fos ingressat en un compte de Sa Nostra, a Mallorca. L’afortunat, que invertí 2 euros en l’aposta quan era a Ciutadella, deu tenir fixada la seva residència a l’illa gran. Se’n desconeix la identitat.

Delgado i Matutes

El candidat derrotat a la presidència del PP balear, Carlos Delgado, continua rebent el suport de Giménez Losantos, que ahir l’entrevistà per la cadena Cope. El batle de Calvià va fer una referència a Abel Matutes, que acaba d’abandonar la militància en el PP "per raons personals". Per Delgado, l’eivissenc era "una de les ments més clares i amb experiència que tenia el partit". Allò cert és que Matutes s’havia alineat amb Delgado i contra Estaràs després de rebre una telefonada del també banquer Miguel Nigorra, però el tir els sortí per la culata. A més, la filla d’Abel Stela està imputada per corrupció. I es diu que el mateix Matutes està al darrere de la denúncia del cas Palma Centre, pel qual també queda imputat el president del Consell Xico Tarrés. Matutes no té un pèl de beneit, ha plegat veles i s’ha llevat d’enmig, per molts de laments que li arribin de Calvià.

Xerrim d’eleccions avançades

A la trobada de batles de Mallorca propiciada pel Consell i realitzada aquesta setmana, hi va haver bastant xerrim al voltant que hi hagi eleccions autonòmiques avançades. En alguns cercles restringits es parlà de dues dates: el pròxim juny, coincidint amb les europees, o entre final d’octubre i principi de novembre, data que convindria més a les formacions nacionalistes. Tothom ho nega en públic, però tothom s’hi refereix en privat, amb posicions enfrontades, és clar...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bitxo, fa mes de 15 anys
I aquesta escombrada de 1983 va resultar el principi del fi de l'esquerra a l'Ajuntament de Ciutat. PSIB-PSOE, vius i ungles!

Bitxo.
Valoració:0menosmas
Per vell, fa mes de 15 anys
Els del PSOE somien en escombrar els seus actuals aliats i tenir majoria absoluta, tal com va passar a Palma l'any 1983. UM i Bloc, vius i ungles!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente