cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

No vagi per dit

Trobada de cases regionals
Aquest pròxim cap de setmana, se celebrarà a Palma una trobada de cases regionals de tot l’Arxipèlag. L’objectiu és unificar criteris i tenir una posició conjunta de diàleg amb el Govern balear. En la trobada hi haurà un representant de l’Executiu, però la intenció és que els directius de les cases debatin lliurement perquè tinguin molt més efecte de posterior interlocució les decisions que s’hi prenguin.

Nou "look" de Joan Ferrer
El fet que el gabellí Joan Ferrer hagi aconseguit els avals suficients per ser candidat efectiu al congrés del PP Mallorca de demà, també ha determinat que hagi adoptat un nou "look". Fins ara anava sempre endiumenjat i encorbatat, però ahir comparegué a la roda de premsa vestit d’esport i supermodern. Semblava un anunci de Martini. Ha agafat un assessor d’imatge? No se sap. El segur, però, és que els suports més importants de què disposa provenen de militància popular del centre històric i de la zona del carrer Blanquerna de Palma.

A la reina Sofia, veïna de Mallorca
La reina Sofia explica a Pilar Urbano, segons conta aquesta en el llibre que ara promociona, que si quedàs viuda li agradaria fixar la seva residència a Mallorca.

El clan del Charlie es mou
Fins fa poc, el clan de la Paca dominava el narcotràfic a Son Banya, però quedà molt tocat després de la batuda que coordinà el jutge José Castro. Ara hi ha una pugna al poblat per veure si un altre clan, el del Charlie, aprofita la circumstància i es fa amb el negoci. Haurà canviat tot perquè tot continuï igual, com deia Lampedusa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere, fa mes de 15 anys
Mai em pensava dir això: que visqui molts d'anys el Borbón
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente